Η ξεχωριστή συλλογή για τα Χριστούγεννα του Comme des Garcons αφορά αποκλειστικά τη «χωρίς αποκλεισμούς συνύπαρξη και συνεργασία των ανθρώπων» σύμφωνα με τον Άντριαν Τζοφ, πρόεδρο της Comme des Garcons International.

Ο Τζοφ και η σύζυγος του, ιαπωνικής καταγωγής σχεδιάστρια, Ρέι Καβακούμπo που έχτισαν την αυτοκρατορία Comme des Garcons επιστράτευσαν τη μεγαλύτερη λίστα συνεργατών για να βοηθήσουν στη σύλληψη της capsule εορταστικής συλλογής του οίκου: Τον Αλεσάντρο Μικέλε του οίκου Gucci, τον Ρικάρντο Τίσι του Burberry, καθώς και τους Τζον Γκαλιάνο, Ζαν Πολ Γκοτιέ, Σιμόν Ρόσα, Γκρεγκ Γκριν, Μαρίν Σερ, Βάλτερ Βαν Μπέιρεντονκ και την εταιρεία Stussy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απ’ όλους ζητήθηκε να προτείνουν ένα εμβληματικό κομμάτι του brand τους για επανέκδοση. Η Ρέι Καβακούμπο πρόσθεσε στη συνέχεια τη δική της ερμηνεία στα σχέδια, μετατρέποντας ένα φουλάρι Burberry σε γραβάτα, δημιουργώντας μία τσάντα Gucci εμπνευσμένη από χάρτινη σακούλα και εκσυγχρονίζοντας ένα T-shirt του Maison Margiela για τον αγώνα κατά του AIDS.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης