Στον χώρο της Ιδιωτικής Λέσχης Salon de Bricolage ο Gregory Pappas και ο Steven Priovolos με τη συμπαράσταση του Χρήστου Τερζίδη και του Χρύσανθου Πανά υποδέχτηκαν τους νέους υποστηρικτές του κινηματογραφικού project «No Man Is An Island».

Σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της διεθνούς πολιτικής, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι του Τύπου αλλά και επιχειρηματίες βρέθηκαν κοντά στους παραγωγούς της ταινίας δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους. Ανάμεσά τους ο Πρέσβης του Καναδά Robert W. Peck, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Μάνος Γαβράς, ο Γιάννης Ιακωβίδης, ο Γιάννης Σακαρίδης, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Γιώργος Σατσίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία διοργανώθηκε με την αρωγή της Rock Management, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του «No Man Is An Island» με τον Χρύσανθο Πανά να προλογίζει τους ομιλητές και τους Gregory Pappas και Steven Priovolos να αφηγούνται στους καλεσμένους την αληθινή ελληνική ιστορία που κέρδισε το ενδιαφέρον του Χόλυγουντ.

Ο ελληνοεβραϊκής καταγωγής, θρυλικός παραγωγός του Χόλυγουντ, Sid Ganis και executive producer της ταινίας μπορεί να μην κατόρθωσε να παραβρεθεί στην Ελλάδα όμως έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από ένα ξεχωριστό video. Περισσότεροι από 100 νέοι υποστηρικτές αποφάσισαν να συνεισφέρουν σε αυτή τη μοναδική προσπάθεια για την θετική προβολή της Ελλάδας προσφέροντας περισσότερα από 2500 ευρώ. Οι παρουσιάσεις του κινηματογραφική εγχειρήματος «No Man Is An Island» συνεχίζονται με επόμενο σταθμό το Τορόντο του Καναδά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης