Ο Enrique Iglesias για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010, 16:08
Ο Enrique Iglesias για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Ο Ισπανός super star θα βρεθεί στη σκηνή του Ο.Α.Κ.Α. την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου ως special guest, στο πλαίσιο του πρώτου Διαδικτυακού Μουσικού Διαγωνισμού EuroVoice 2010, που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2010. Ο Enrique θα παρουσιάσει ένα show που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί. Άλλωστε στο Eurovoice θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι 33 χωρών!

Η παρουσία του Enrique Iglesias στην Ελλάδα έρχεται στην κατάλληλη στιγμή, αφού στις 5 Ιουλίου έγινε η παγκόσμια κυκλοφορία του νέου του album με τίτλο EUPHORIA, ενώ λίγες μέρες πριν κυκλοφόρησε το πρώτο single “I like it”, το οποίο ερμηνεύει μαζί με τον Νο 1 Αμερικανό ράπερ Pitbull και έχει ήδη γίνει παγκόσμια επιτυχία!

Στο νέο του dance, pop, r&b, latin album που περιέχει συνολικά 14 επιτυχίες συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι Usher, Akon, Nicole Scherzinger (Pussycat Dolls), αλλά και ο μύθος Lionel Richie.

Για όσους μάλιστα δεν το παρατήρησαν, το τραγούδι “I like it” «κρύβει» ένα απόσπασμα από τη θρυλική επιτυχία του Lionel Richie “All night long”. Γεννημένος στη Μαδρίτη και μεγαλωμένος στο Μαϊάμι, ο Λατίνος pop star έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 55.000.000 albums και έχει ένα βραβείο Grammy στο ενεργητικό του. Στις 24 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στο stage του Ο.Α.Κ.Α. για ένα μοναδικό show που θα μας γεμίσει Euphoria!

Διαβάστε επίσης:

«EuroVoice: Ο μεγαλύτερος διαδικτυακός μουσικός διαγωνισμός» Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010, 16:34