Ο επιχειρηματίας Τζέιμς Ντάισον αγόρασε το ακριβότερο διαμέρισμα της Σιγκαπούρης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019, 05:07
Ο επιχειρηματίας Τζέιμς Ντάισον αγόρασε το ακριβότερο διαμέρισμα της Σιγκαπούρης

Ο Βρετανός εφευρέτης και δισεκατομμυριούχος Τζέιμς Ντάισον, θιασώτης του Brexit, αγόρασε αντί 48 εκατομμυρίων ευρώ το ακριβότερο ρετιρέ της Σιγκαπούρης, μετά και τη μεταφορά της έδρας του ομίλου του εκεί, μετέδωσε τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Η επιχείρησή του με τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, διάσημη για την ηλεκτρική της σκούπα χωρίς σακούλα, τους στεγνωτήρες χεριών και τις συσκευές φιλτραρίσματος του αέρα, είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο τη μεταφορά της έδρας της από τη Βρετανία στη Σιγκαπούρη για να είναι πιο κοντά στις ασιατικές αγορές.

Η εταιρεία, που ανεβαίνει δυναμικά στην Ασία, προβλέπει να κατασκευάσει εκεί ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε δύο χρόνια από σήμερα, μακριά από τη Βρετανία που πιθανόν τότε να έχει αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο επιχειρηματίας αγόρασε ένα «σούπερ ρετιρέ» 1.920 τ.μ. αντί σχεδόν 74 εκατ. δολαρίων Σιγκαπούρης (48 εκατ. ευρώ), γράφει η τοπική αγγλόφωνη οικονομική εφημερίδα Business Times, χωρίς να αναφέρει την πηγή της.

Τίτλοι ιδιοκτησίας που περιήλθαν σε γνώση του AFP αναφέρουν ότι ο Τζέιμς Ντάισον και η σύζυγός του είναι συνιδιοκτήτες μιας ιδιοκτησίας για 99 χρόνια, σύμφωνα με το πωλητήριο που καταχωρίστηκε στις 20 Ιουνίου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019, 05:08