Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο προαύλιο του Badminton

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012, 16:17
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο προαύλιο του Badminton
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα εμφανιστεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου στο μουσικό προαύλιο του θεάτρου Badminton, για μια μοναδική μουσική παράσταση.

Μετρώντας 7 προσωπικούς δίσκους και τουλάχιστον 60 δισκογραφικές συμμετοχές, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ως ερμηνευτής, ως μουσικός και άλλοτε ως συνθέτης έχει συνεχή μουσική παρουσία τα τελευταία 25 χρόνια.

Έχει συνεργαστεί με τους πιο σπουδαίους εκπροσώπους της έντεχνης και της λαϊκής μουσικής σκηνής (Νταλάρας, Αλεξίου, Γαλάνη).Από τους πιο χαρακτηριστικούς τραγουδιστές της εποχής του, ξεχωρίζει για την εξαιρετική λαϊκή φωνή του όσο και για τις αυστηρές και συνεπείς καλλιτεχνικά επιλογές του και τις αναζητήσεις του.

Με τεράστια πείρα, αλλά και σημαντική θητεία ως ερμηνευτής σπουδαίων δημιουργών, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος παρουσιάζει μεταξύ άλλων τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής του δισκογραφίας από τις συνεργασίες του με τον Βαγγέλη Κορακάκη, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον Χρήστο Νικολόπουλο κ.α., τραγούδια του Άκη Πάνου, καθώς και τραγούδια από τελευταίο δίσκο του.
Μια αγαπημένη φωνή με σταθερές αισθητικές προτιμήσεις και πολλά διαχρονικά τραγούδια.

Ώρα: 21:00
Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Προπώληση: www.viva.gr - 13855/ τηλ. 210-8840600 / καταστήματα Public, Forthnet.

Μουσικό Προαύλιο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, Αθήνα, 2111010000.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012, 16:17