Ένα νέο στέκι εμφανίσθηκε στη νυχτερινή Αθήνα, με την αίγλη του προκατόχου του (του θρυλικού Wild Rose) και την υπογραφή της Χριστίνας Παππά. Πρόκειται για το Apotheke στην Πανεπιστημίου 10 (στην στοά) που παρά το νέο της ηλικίας του έχει ήδη φιλοξενήσει καταξιωμένους καλλιτέχνες και έχει κερδίσει την αγάπη όσων αγαπούν την νυχτερινή ποιοτική διασκέδαση. Ένα live stage στον πιο ζεστό χώρο της Αθηναϊκής μουσικής σκηνής.

Στο Apotheke θα συνυπάρξουν για πρώτη φορά επι σκηνής, οι Γιώργος Χρήστου και Γιάννης Παπαποστόλου, που μέσα από την φιλία που τους συνδέει χρόνια αλλά και την επαγγελματική τους συνεργασία, υπόσχονται να μας χαρίσουν κάθε Πέμπτη, ένα μουσικό ταξίδι σε τραγούδια του σήμερα και του χθες, που γνωρίσαμε, αγαπήσαμε και που μας έκαναν να αισθανθούμε και να διασκεδάσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί τους η ανερχόμενη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Έλενα Κορωναίου, στα τύμπανα ο Σάκης Παπαδόπουλος, στο μπάσο ο Πέτρος Τριανταφυλλόπουλος, στην κιθάρα ο Πάνος Κυρτσέλης, στα κρουστά ο Κώστας Μπάσαρης και στα πλήκτρα ο μαέστρος Λεωνίδας Φαμέλης.

Ρεπερτόριο του live : Η Έλενα Κορωναίου ανοίγει το live με ξένα και σύγχρονα Ελληνικά αγαπημένα τραγούδια για να υποδεχθεί στην σκηνή τον Γιώργο Χρήστου και τον Γιάννη Παπαποστόλου που θα παρασύρουν το κοινό με γνωστά ακούσματα, τόσο των ιδίων όσο και από όλο το φάσμα της Ελληνικής μουσικής.

Σαν τον παλιό καλό καιρό, το κοινό θα απολαύσει μέσα σε ένα υπέροχο περιβάλλον, μουσικές, του σήμερα και του χθές και θα παρασυρθεί σε ένα μουσικό ταξίδι ποιοτικής διασκέδασης, στο δικό του στέκι. Στο Apotheke. Εκεί που η φιλία συναντά το κοινό πάθος…..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Παπαποστόλου – Λεωνίδας Φαμέλης

  Δείτε το τρέιλερ  του Γιάννη Παπαποστόλου:

  Δείτε το τρέιλερ του Γιώργου Χρήστου:

 Apotheke (παλιό Wild Rose) Πανεπιστημίου 10 (στη στοά Ζολώτα)

Κάθε Πέμπτη από τις 4 Φεβρουαρίου και μετά

Μετά τις 10:30

Διάρκεια 3 ώρες περίπου με ένα μικρό Dj Set διάλλειμα

Είσοδος 10ευρώ με ποτό και το δεύτερο ποτό 7ευρώ (στην κλασική μπάρα του Apotheke)

Mπουκάλι100 euro (απλή φιάλη)

Κρατήσεις: 210 3626585 – 6988571461

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης