Ο Πόλεμος των Αστρων δεν είναι η μοναδική κινηματογραφική δημιουργία του Τζορτζ Λούκας που είχε μεγάλη επιτυχία. Ο Λούκας ήταν ο δημιουργός του Ιντιάνα Τζόουνς. Και η απόκτηση της εταιρίας Lucasfilm από την Disney ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να «αναστηθεί» και αυτός η αγαπημένος ήρωας.

Η πρόεδρος της εταιρίας Καθλίν Κένεντι επιβεβαίωσε ότι η εταιρία σκέφτεται την δημιουργία ενός πέμπτου φίλμ με τον διάσημο και δημοφιλή αρχαιολόγο. Αυτό που δεν διευκρίνησε ωστόσο είναι εάν ο μεγάλος σε ηλικία πλέον Χάρισον Φορντ που τον ενσάρκωσε στις προηγούμενες τέσσερις ταινίες θα κάνει το ίδιο και τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Καθλίν Κένεντι δεν είναι σε θέση να πει πότε θα υλοποιηθεί το σχέδιο που θα χαροποιήσει σίγουρα εκατομμύρια φαν της κινηματογραφικής σειράς σε όλο τον πλανήτη.

Χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα περισσότερο, ο Φρανκ Ντάραμποντ («Τελευταία Εξοδος Ρίτα Χέιγουορθ») λέγεται πως έχει καταθέσει μια ιδέα σεναρίου

Πάντως, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν φήμες ότι τον ρόλο θα πάρει ο Κρις Πρατ. Στόχος της Disney, λένε οι γνωρίζοντες, είναι να «γνωρίσει» τον ήρωα στο σημερινό κοινό και να δημιουργήσει τις συνθήκες μακροημέρευσης του δια της ανανέωσης του, όπως έγινε, με τις ταινίες Τζέημς Μποντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης