O Kanye West πρόκειται να ανοίξει τη «Donda Academy», μία νέα Σχολή στη Νότια Καλιφόρνια.

Η Ακαδημία που έχει τον ίδιο τίτλο του 10ου άλμπουμ του ράπερ και επιχειρηματία θα επικεντρώνεται στο μπάσκετ και έχουν κλείσει οι πρώτες συμφωνίες για μετεγγραφές ορισμένων παικτών γυμνασίου των ΗΠΑ με τις υψηλότερες βαθμολογίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Donda Academy» έχει ως στόχο «την εξεύρεση της τομής μεταξύ πίστης και καινοτομίας του μέλλοντος» και θα επικεντρωθεί στην «παροχή εφοδίων στους μαθητές με εκπαίδευση που θα έχει διάρκεια στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο».

Ένας πολλά υποσχόμενος μπασκετμπολίστας, ο Τζάκι Χάουαρντ, επιβεβαίωσε τη μετεγγραφή του στη Σχολή του West στο Instagram γράφοντας: «Θα μετακομίσω στην Καλιφόρνια και θα εγγραφώ στην Academy Donda».

Ο Kanye West φέρεται επίσης να έχει επικοινωνήσει με τους παίκτες προσωπικά στο Instagram και μάλιστα ένας έγραψε στο Yahoo Sports: «Είναι τρελό που μας προσέγγισε. Αλλά χτίζει μια καλή ομάδα με παίκτες με τους οποίους θέλω να παίξω και βρίσκεται στο Λος Άντζελες, οπότε είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε εγώ και η οικογένειά μου ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ιστοσελίδα του εκπαιδευτικού ιδρύματος αναφέρεται ότι με βάση την ηθική της ακεραιότητας και της ευθύνης η «Academy Donda» προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν η επόμενη γενιά ηγετών, στοχαστών και πρωτοπόρων παρέχοντας τους εκπαίδευση παγκόσμιου επιπέδου που περιλαμβάνει αυστηρό βασικό πρόγραμμα σπουδών και έμφαση στη βιωσιμότητα, τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης