Στο νέο του αυτοβιογραφικό βιβλίο «Greenlights», το οποίο  κυκλοφόρησε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020,  ο Μάθιου Μακόναχι αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στη διάρκεια της εφηβείας του. Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού μέσα από στιγμές που κατηγοριοποιεί ως πράσινα, κίτρινα ή κόκκινα φώτα- γεγονότα που τον ανάγκασαν να εξελιχθεί, να κάνεις παύσεις ή να σταματήσει. Ο 50χρονος ηθοποιός περιγράφει με λεπτομέρειες κάθε στιγμή που του δίδαξε ένα μάθημα και πώς προχώρησε μπροστά.

«Με εκβίασαν να κάνω σεξ για πρώτη φορά όταν ήμουν 15 ετών», γράφει ο Μακόναχι. «Ήμουν βέβαιος πως θα πάω στην κόλαση για το προγαμιαίο σεξ. Σήμερα, είμαι σίγουρος πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο».  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μακόναχι αποκαλύπτει επίσης πως «κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν άντρα όταν ήταν 18 ετών ενώ βρισκόταν αναίσθητος στο πίσω μέρος ενός βαν». Δεν παρουσιάζει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη εμπειρία του, τονίζει πως δεν θεωρεί τον εαυτό του θύμα των περιστάσεων.

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

“For it will not be you speaking, but the Spirit of your Father speaking through you” – Matthew 10:20 #greenlightsbook out today. greenlights.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) στις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης