Ο Μίλτος Πασχαλίδης συναντά τον Νότη Μαυρουδή

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011, 14:27
Ο Μίλτος Πασχαλίδης συναντά τον Νότη Μαυρουδή
Δύο γενιές τραγουδοποιών δίνουν ραντεβού στη σκηνή του club «Μύλος» την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, και υποδέχονται το φθινόπωρο με τον πιο μελωδικό τρόπο.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Νότης Μαυρουδής συναντιούνται και συνθέτουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές τους και ανακαλύπτουν νέους μουσικούς δρόμους για τα αγαπημένα μας τραγούδια.

Με 20 χρόνια στη δισκογραφία, αναγνωρισμένος ως εξέχων εκπρόσωπος της «γενιάς των τραγουδοποιών» και με ζωντανές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν για την ατμόσφαιρα και τον παλμό τους, ο Μίλτος Πασχαλίδης υποδέχεται στη σκηνή έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες και ταυτόχρονα σπουδαίο βιρτουόζο της κλασικής κιθάρας, τον Νότη Μαυρουδή.

Μαζί εξερευνούν το νήμα που ενώνει το Νέο Κύμα με το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι. Και η «Φωτιά Μου» συναντά το «Ίσως Φταίνε τα Φεγγάρια» και το «Πρωινό Τσιγάρο» το «Στα Είπα Όλα»...

Δίπλα τους, τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί, ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, ο Γιώργος Τοσικιάν στην κιθάρα, η Μιρέλα Πάχου σε πιάνο, ακορντεόν και φωνητικά και ο Κώστας Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο.

Club «Μύλος», Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 510081.

Τιμή εισιτηρίου: 15€, Φοιτητικό: 12 €, e-ticket (12€): http://paschalidismavroudis.eventbrite.com/

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011, 14:42