Ανταπόκριση: Μπάμπης Πετράκης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης, που παρουσιάστηκε μέσα στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης. Μια μουσική βραδιά – δώρο του Κύπριου τραγουδιστή και των συνεργατών του, στους ομογενείς της Μελβούρνης και στην προσπάθεια της Ελληνικής Κοινότητας να εξοικονομήσει χρήματα, για την -όσο το δυνατόν- γρηγορότερη αποπλήρωση αυτού του 15όροφου κτιρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι λιγοστές θέσεις (περίπου 120) εξαντλήθηκαν, κάποιοι που προσήλθαν την τελευταία στιγμή έμειναν δυστυχώς απ’ έξω και η επιτυχία της εκδήλωσης ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που βρίσκεται στην Αυστραλία για την συμμετοχή του στο Φεστιβάλ της Μελβούρνης, συνοδευόμενος από την Συμφωνική Ορχήστρα της πόλης, ξεσήκωσε τους πάντες, μικρούς και μεγάλους και εγκαινίασε καλλιτεχνικά το Κέντρο Σύγχρονου Πολιτισμού, δίνοντας μια μικρή γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει στο μέλλον.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται πάλι στην Μελβούρνη, τόνισε πόσο όμορφα νιώθει πάντα κοντά στους Έλληνες της διασποράς και ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση.
Αυτό ακριβώς ακολούθησε: ένα ξεχωριστό μουσικό βράδυ με τραγούδι και χορό από το Μιχάλη Χατζηγιάννη και την ορχήστρα του, τους παρεβρισκόμενους να διασκεδάζουν «με τα χέρια ψηλά» και με ασταμάτητο ρυθμό μέχρι πρωΐας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Βασίλης Παπαστεργιάδης, δήλωσε ενθουσιασμένος με την συμμετοχή των ομογενών σ’ αυτή την προσπάθεια ανάτασης του Ελληνισμού στην Μελβούρνη και ευχαρίστησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την βοήθειά του και την συμμετοχή του σ’ αυτό τον κοινό στόχο.
Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Γιώργος Μενίδης, εκδήλωσε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης και υπογράμμισε ότι όλα πορεύονται σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Φωτογραφίες: Κώστας Ντεβές
Κάμερα: Βασίλης Ζωγράφος

Διαβάστε επίσης:

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλά στο zougla.gr για τη μεγάλη συναυλία στην Αυστραλία
, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014, 14:09

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης