To γαλλικό brand μόδας, 74 χρόνων Celine, επέλεξε τον 18χρονο Noen Eubanks, αστέρα στη μόλις τριών ετών πλατφόρμα TikTok, που επιτρέπει τη δημιουργία και κοινοποίηση μικρών βίντεο, ως το νέο του πρόσωπο.

Ο οίκος Celine δημοσίευσε την τελευταία διαφημιστική καμπάνια του στο Instagram χαρακτηρίζοντας τον Eubanks ως «έφηβο είδωλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής και διευθυντής δημιουργικού του οίκου, Hedi Slimane, φωτογράφησε τον Eubanks, με δερμάτινο μπουφάν και crop top.

O Eubanks έχει 7,5 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok. Ο αριθμός είναι πραγματικά εντυπωσιακός, καθώς νωρίτερα εφέτος δήλωσε σε συνέντευξή του εντάχθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης το 2018.

 Τα βίντεο του Eubanks στην πλατφόρμα είναι ως επί το πλείστον διασκεδαστικά. Υπάρχουν πολλά χορευτικά, lip-synching, πειραματισμοί με μακιγιάζ και hairstyling.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφέτος τον Μάιο ο Eubanks υπέγραψε συμφωνία με την «εταιρεία ψυχαγωγίας νεολαίας», Kyra, η οποία βοηθά αστέρες να παράγουν περιεχόμενο, καθώς και να κλείνουν συμφωνίες με brand.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης