Ο Ντάνιελ Ντε Κιμ συζήτησε για τη συνεισφορά του στην ίδρυση μιας νέας μη κυβερνητικής οργάνωσης, του Asian American Foundation κατά τη συμμετοχή του στο «Jimmy Kimmel Live».
 
Η οργάνωση Asian American Foundation θέλει να βοηθήσει τους Ασιάτες Αμερικανούς και τους Νησιώτες του Ειρηνικού στην επιδίωξή τους να είναι αποδεκτοί και να ευημερούν χωρίς διακρίσεις και βία.
 
«Είμαι ένας από τους συμπροέδρους του γνωμοδοτικού συμβουλίου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα σε αυτόν τον οργανισμό από ό,τι εγώ» είπε ο ηθοποιός στον Τζίμι Κίμελ.
 
«Είναι ο πρώτος οργανισμός αυτού του είδους που έχει σκοπό να εκπαιδεύσει και να φέρει σε επαφή άλλες οργανώσεις της κοινότητας και επίσης να κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια για να σταματήσει τη βία και το μίσος εναντίον των Ασιατών Αμερικανών» τόνισε και πρόσθεσε ότι ο οργανισμός έχει χρηματοδοτηθεί με 250 εκατομμύρια δολάρια.
 
Ο Ντάνιελ Ντε Κιμ έχει ταχθεί ανοιχτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπέρ του τερματισμού εγκλημάτων μίσους εναντίον Ασιατών, τα οποία έχουν αυξηθεί στις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες και συνδέονται με την πανδημία του Covid-19.
 
«Όταν είδα τον αριθμό των ανθρώπων και το είδος των ανθρώπων που δέχτηκαν επίθεση το περασμένο έτος, αυτό επηρέασε το πώς βλέπω την ικανότητά μας να κινούμαστε και να είμαστε ελεύθεροι, και να θεωρούμαστε Αμερικανοί» έχει δηλώσει ο γεννημένος στη Νότια Κορέα Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του και οι γονείς του φοβούνται πλέον να ταξιδέψουν λόγω της κατάστασης.
 
Ο Ντάνιελ Ντε Κιμ είπε επίσης ότι θέλει να βοηθήσει τον φίλο και συνάδελφό του, ηθοποιό και σκηνοθέτη, Τζέιμς Χονγκ να αποκτήσει αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. Ο Χονγκ έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, μεταξύ άλλων στην κωμωδία δράσης, Big Trouble in Little China και στο φιλμ Blade Runner.
 
«Έχει κάνει πάνω από 700 τηλεοπτικά και κινηματογραφικά έργα και αν συζητήσετε μαζί του μπορεί να πει ότι είναι στην πραγματικότητα και περισσότερα επειδή η IMDB (διαδικτυακή βάση δεδομένων είναι με πληροφορίες για ηθοποιούς, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα) δεν παρακολουθεί όλα όσα έχει κάνει» διευκρίνισε.
 
«Έτσι, είναι παρών εδώ και 70 χρόνια και δεν αναγνωρίστηκε ποτέ» σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης