Ένα συγκινητικό αφιέρωμα έγραψε ο Ρόμπι Γουίλιαμς για την κόρη ενός στενού φίλου του, η οποία αυτοκτόνησε νωρίτερα εφέτος.
    
Ο Γουίλιαμς μοιράστηκε τις απόψεις του για την 20χρονη Κέιτλιν Ο Ράιλι με τους ακολούθους του στο Twitter λέγοντας ότι «ήταν όμορφο κορίτσι που είχε όλη τη ζωή μπροστά του» και εξήγησε ότι «έβαλε τέλος με τραγικό τρόπο στη ζωή της».

«Ο φίλος μου Πιτ θέλει να βοηθήσει μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός και να συγκεντρώσει χρήματα για την ευαισθητοποίηση των νέων που πάσχουν από ψυχικά προβλήματα» έγραψε ο Βρετανός τραγουδιστής.
    
«Έχω την τιμή να τον υποστηρίζω σ’ αυτό, στη μνήμη της Κέιτλιν», πρόσθεσε.
    
«Η Κέιτλιν ήταν ένα πολύ χαρούμενο παιδί, που μεγάλωσε με μία πολύ αγαπημένη οικογένεια. Πέρασε όμως τα τελευταία χρόνια μία περίοδο με ψυχικά προβλήματα» δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας και πρόσθεσε: «Η Κέιτλινι δεν είναι πλέον μαζί μας, αλλά θέλω όλοι μας να τη θυμούμαστε, όπως και τόσες άλλες όμορφες ψυχές σε όλον τον κόσμο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί που δυστυχώς επέλεξαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους χωρίς κανείς να αναλάβει δράση ώστε να το αποτρέψει. Μαζί πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε όσους υποφέρουν και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τις καταστροφικές συνέπειες που προκαλεί μία αυτοκτονία».
    
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 
 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης