Ο Σάια ΛαΜπάφ εισήχθη σε κέντρο θεραπείας για καταχρηστική συμπεριφορά

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020, 12:22
Ο Σάια ΛαΜπάφ εισήχθη σε κέντρο θεραπείας για καταχρηστική συμπεριφορά

Λίγες εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, η FKA Twigs μήνυσε τον πρώην φίλο της Σάια ΛαΜπάφ για συναισθηματική και σωματική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας σχέσης τους.

 Ο ίδιος απέφυγε να κάνει δηλώσεις για τις κατηγορίες που δέχτηκε και προτίμησε μόνο να εμφανίζεται μέσα από φωτογραφικά στιγμιότυπα με τη νέα του σχέση, την 26χρονη ηθοποιό Μάργκαρετ Κουάλεϊ, κόρη του Άντι ΜακΝτάουελ, μέχρι που έγινε γνωστό ότι ο 34χρονος ηθοποιός εισήχθη σε ειδική θεραπευτική μονάδα, ζητώντας βοήθεια μετά τους ισχυρισμούς της πρώην φίλης του για κακοποίηση, ενώ και η στυλίστρια Καρολάιν Φο, που διατηρούσε στο παρελθόν ερωτική σχέση με τον ΛαΜπάφ, τον κατηγορεί για τα ίδια αδικήματα.

 Η δικηγόρος του ηθοποιού, Σον Χόλεϊ έκανε γνωστό στο Variety ότι ο ΛαΜπάφ ζήτησε βοήθεια.

«Ο Σάια χρειάζεται βοήθεια και το ξέρει αυτό. Αναζητούμε το είδος της ουσιαστικής, εντατικής, μακροχρόνιας θεραπείας για εσωτερικούς ασθενείς που χρειάζεται απεγνωσμένα», δήλωσε η Χόλεϊ

Παλιότερα ο ΛαΜπάφ μιλώντας στους Times, παραδέχτηκε ότι είχε καταχρηστική συμπεριφορά, ωστόσο είχε υποστηρίξει ότι πολλές από τις κατηγορίες εναντίον του ήταν «αναληθείς». Πρόσθεσε ότι οφείλει στις γυναίκες «την ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις κατηγορίες τους και θα αποδεχθώ την ευθύνη για αυτά που έχω κάνει».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020, 13:06