Ο Σερ Άντονι Χόπκινς αποδέχθηκε την πρόκληση «Toosie Slide» του Drake

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Μαΐου 2020, 09:18
Ο Σερ Άντονι Χόπκινς αποδέχθηκε την πρόκληση «Toosie Slide» του Drake

Ο superstar της ποπ Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δραστήριος, όπως και πολλοί άλλοι, στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τώρα ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του Drake «Toosie Slide».

Ήταν μόνο θέμα χρόνου ο Καναδός ράπερ και επιχειρηματίας, Drake να γίνει θέμα συζήτησης στο TikTok με τις χορευτικές  κινήσεις του στο βίντεο τού «Toosie Slide» όταν κυκλοφόρησε το single του στις αρχές του περασμένου μήνα. Ο Τζάστιν Μπίμπερ αμέσως έδωσε τη δική του εκδοχή.

Αρκετό καιρό, περίπου ένα μήνα μετά ακολούθησε την τάση ο Σερ Άντονι Χόπκινς.

«#Drake καθυστέρησα για το πάρτι ... αλλά καλύτερα αργά από ποτέ» έγραψε ο βραβευμένος με Όσκαρ Ουαλός ηθοποιός και δημοσίευσε στο Twitter το βίντεο του Tik Tok, στο οποίο χορεύει στον ρυθμό του «Toosie Slide» ακολουθώντας τα χορευτικά βήματα του ράπερ.

Στο βίντεο ο Άντονι Χόπκινς απευθύνει πρόσκληση στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και τον Σιλβέστερ Σταλόνε να συμμετάσχουν κάνοντας μία κίνηση του μποξ.

Δείτε το βίντεο:

 

 


Το μουσικό βίντεο του Drake δείχνει αποσπάσματα από ένα πολύ απόκοσμο Τορόντο, καθώς γυρίστηκε ενώ όλοι ήταν στα σπίτια τηρώντας τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης του κορωνοϊού.

Ο Καναδός ράπερ δίνει τη δυνατότητα στους θαυμαστές να έχουν μία άποψη της τεράστιας έπαυλής του, καθώς  περπατά δίπλα στην πισίνα, το μπαρ, την κουζίνα και τους μαρμάρινους διαδρόμους.

Το βίντεο, στο οποίο ο Drake φοράει μάσκα και καλύπτει το πρόσωπό του, έχει ήδη πάνω από 14 εκατομμύρια views.

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Μαΐου 2020, 09:19