Ο Σον Πεν εξέφρασε καχυποψία για το κίνημα #MeToo

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018, 10:16
Ο Σον Πεν εξέφρασε καχυποψία για το κίνημα #MeToo
Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Σον Πεν μίλησε για τις ανησυχίες του σχετικά με το κίνημα #MeToo κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και διατύπωσε τη θέση ότι διχάζει άντρες και γυναίκες και ότι περιστρέφεται γύρω από πάρα πολλές «σκανδαλώδεις» αποκαλύψεις.

Ο 58χρονος ηθοποιός, ο οποίος προωθεί το νέο του τηλεοπτικό δράμα «The First», εμφανίστηκε στην εκπομπή «Today» του NBC μαζί με τη συνάδελφό του, Νατάσα Μακ Έλον και η συζήτηση μετατοπίστηκε στην αύξηση του αριθμού των γυναικών που καταγγέλλουν ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης.

«Είναι ένα κίνημα που σε μεγάλο βαθμό υποστηρίχθηκε από ενός είδους αποδοχή του σκανδαλώδους» δήλωσε στην οικοδέσποινα Νάταλι Μοράλες, η οποία στη συνέχεια του ζήτησε να εξηγήσει τι εννοούσε.
Απάντησε: «Λοιπόν, δεν ξέρουμε ποια είναι η πραγματικότητα σε πολλές από τις περιπτώσεις. Σκανδαλώδες είναι να αποκαλείς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα “ κίνημα”, κάτι που στην πραγματικότητα είναι μια σειρά πολλών μεμονωμένων κατηγόρων, θυμάτων, κατηγοριών, μερικές από τις οποίες είναι αβάσιμες».

Ο Σον Πεν συνέχισε λέγοντας ότι θεωρεί ότι οι αρνητικές συνέπειες της σειράς ιστοριών στη μετά -Γουάινστιν εποχή αναδύονται όχι μόνο στην κινηματογραφική βιομηχανία αλλά και σε πολλές άλλες πτυχές της ζωής.

«Το πνεύμα μεγάλου μέρους του κινήματος #MeToo είναι να διχάσει άνδρες και γυναίκες» είπε. Η Μοράλες διαφώνησε, λέγοντας ότι πιστεύει ότι «ενώνει τις γυναίκες».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018, 10:17