Η παραγωγός του Χόλιγουντ και ηθοποιός Ρίτα Γουίλσον έχει ήδη διαψεύσει την είδηση ότι ο σύζυγός της Τομ Χανκς έρχεται στην Ελλάδα ώστε να βραβευτεί από το «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» για τη συνεισφορά του σε αρχαιολογικές ανασκαφές με «δωρεά μαμούθ 1 εκατομμύριο ευρώ».

Προφανώς, η ψευδής πληροφορία διακινείται ακόμα με αποτέλεσμα ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός να αναγκαστεί να προχωρήσει κι ο ίδιος σε διάψευση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Ο Τομ Χανκς έστειλε το ακόλουθο μήνυμα προς τους φίλους του στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάποιος ισχυρίζεται ότι θα εμφανιστώ σε εκδήλωση στην Αθήνα κάτι που δεν είναι ούτε υπήρξε ποτέ αλήθεια. Εισιτήρια πωλούνται με την υπόσχεση της παρουσίας μου», γράφει χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς και συμπληρώνει «δεν έχω μιλήσει με κανέναν σχετικά με την πιθανότητα παρουσίας μου στην εκδήλωση και οι διοργανωτές δεν είναι ειλικρινείς σε ό,τι αφορά την επικοινωνία μαζί μου. Προσέξτε να μην σας εξαπατήσουν».

Στη διάψευση είδησης που έκανε λόγο για επικείμενη βράβευση του ηθοποιού Τομ Χανκς προχώρησε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΠΙΣΝ: Κατασκευασμένη η είδηση ότι θα βραβεύσουμε τον Τομ Χανκς

Σύμφωνα με την ψευδή, όπως αποδείχθηκε αργότερα είδηση, ο Τομ Χανκς θα ερχόταν στην Ελλάδα ώστε να βραβευτεί από το ΚΠΙΣΝ για τη συνεισφορά του σε αρχαιολογικές ανασκαφές με δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσιεύματα στον Τύπο καθώς και το tweet της κας Rita Wilson σχετικά με επικείμενη βράβευση του ηθοποιού Tom Hanks από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κάτι που διαψεύδουμε κατηγορηματικά καθώς πρόκειται για κατασκευασμένη είδηση. Επιπλέον, ουδέποτε εκδώσαμε σχετική ανακοίνωση όπως ανακριβώς αναφέρει μερίδα του Τύπου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΠΙΣΝ σημειώνοντας παράλληλα ότι «τα παραπάνω δεν έχουν βεβαίως καμία σχέση με την εκτίμηση που τρέφουμε προς τον σπουδαίο αυτόν ηθοποιό και την προσφορά του».

Χθες, η Ρίτα Γουίλσον σε ξεχωριστή ανάρτηση ξεκαθάρισε πως ο ηθοποιός δεν αναμένεται να παραστεί σε καμία εκδήλωση στην Ελλάδα, επισημαίνοντας μάλιστα πως η πρόσκληση είναι αναληθής και πως πρόκειται περί απάτης. Απηύθυνε επίσης παράκληση να αναδημοσιευθεί η ανακοίνωσή της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης