Ο Τζέιμι Φοξ είναι ερωτευμένος με τη νεαρή τραγουδίστρια Σέλα Βάβι και δεν το κρύβει, αν και δεν το παραδέχεται. Μετά τον χωρισμό του με την Κέιτι Χόλμς περνάει τις περισσότερες ώρες μαζί της και μιλώντας στους φίλους του για τη νεαρή τραγουδίστρια δεν διστάζει να πει ότι «είναι η νέα Μπιγιονσέ».

 Σύμφωνα με το Page Six ο 51χρονος ηθοποιός θαυμάζει τη νεαρή τραγουδίστρια και πιστεύει ότι θα γίνει μεγάλη σταρ. Πηγή μάλιστα που επικαλείται το περιοδικό είπε ότι «ο Τζέιμι λέει ότι η Σέλα είναι καταπληκτική τραγουδίστρια και θα έχει την πορεία της Μπιγιονσέ».
    
Μάλιστα την προωθεί όσο μπορεί γνωρίζοντάς της όλους τους φίλους που έχει στη βιομηχανία της μουσικής και ψυχαγωγίας και την βάζει να τραγουδάει ζωντανά ώστε να κάνει γνωστό το ταλέντο της.
    
«Ο Τζέιμι είναι προστατευτικός με τη Σέλα και ενθουσιασμένος που την αποκάλυψε», είπε άλλη πηγή στο Page Six.
    
Ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τη Βάβι, λέγοντας ότι είναι τόσο μικρή όσο και η κόρη του, η 25χρονη Κορίν.
    
Ακόμα και η ηλικία της νεαρής τραγουδίστριας έχει διχάσει καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι μόλις 19, ενώ άλλοι λένε ότι δεν ξεπερνάει τα 21.
    
Πάντως ο Φοξ υποστηρίζει ότι τα αισθήματα του είναι… πατρικά και θέλει να βοηθήσει τη Βάβι στα μουσικά της βήματα καθώς την είδε σε μία εμφάνισή της και ξεχώρισε το ταλέντο της. «Είναι μέλος της οικογένειάς μου. Ποτέ δεν ξεπερνάω τις γραμμές στα προσωπικά», είπε σε μία ζωντανή μετάδοση στο Instagram και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή είναι καλλιτέχνις, είναι της οικογένειας, την αγαπάμε. Έχει έρθει στην οικογένεια. Δουλεύει σκληρά, και είναι μία όμορφη τραγουδίστρια. Ανυπομονώ να την ακούσετε».
    
Μέσω Instagram έδωσε τη δική της απάντηση και η νεαρή τραγουδίστρια για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Φοξ. «Μπορείτε να συνεχίσετε να μιλάτε για μένα και να με αποκαλείτε πόρνη, τρελή και να πεθάνω… επειδή δεν έχει σημασία για μένα, είμαι εδώ για να δουλέψω και κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο #μουσική #killthedoublestandard».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης