Tο υπογεγραμμένο από αστέρες του Χόλιγουντ πουκάμισο που φόρεσε ο ηθοποιός, Τζέιμς ΜακΕβόι τη βραδιά απονομής των βραβείων Όσκαρ 2019 θα περιέλθει στην κυριότητα κάποιου άλλου.

Ο 39χρονος ηθοποιός, ο οποίος ζήτησε από φίλους, συναδέλφους και είδωλά του όπως οι Μπρι Λάρσον, Έιμι Άνταμς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σάρλιζ Θερόν, Τζέισον Μομόα και Τζο Τζόνας να υπογράψουν στο λευκό πουκάμισό του τον περασμένο μήνα, στο περιθώριο της 91ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο το ένδυμα-λεύκωμα με στόχο τη συγκέντρωση πόρων για τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Ronald McDonald στη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η δωρεά σας βοηθά τον Οίκο της Ronald McDonald στη Νέα Υόρκη, στον οποίο παρέχεται προσωρινή στέγη και φροντίδα σε οικογένειες, ενώ το παιδί τους δίνει μάχη με τον καρκίνο» εξηγεί ο ΜακΕβόι.

Με δωρεά 10 δολαρίων, οι θαυμαστές θα λάβουν 100 συμμετοχές στον διαγωνισμό, με τον νικητή να ανακοινώνεται στις αρχές Μαΐου.

«Ευχαριστούμε τον Τζέιμς όχι μόνο για τη σκληρή δουλειά του για την υλοποίηση αυτής της εκπληκτικής πρωτοβουλίας, αλλά και για τη γενναιόδωρη διάθεση χρόνου στα παιδιά του Ronald McDonald House που αγωνίζονται με τον καρκίνο» δήλωσε η Ρουθ Μπράουν διευθύνουσα σύμβουλος και ο πρόεδρος του Σώματος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης στο Page Six.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης