Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica έχει δωρίσει δέκα κλασικά αυτοκίνητα του σε μια έκθεση που θα ανοίξει τις πόρτες της το 2020.
    
Η έκθεση θα γίνει στο Petersen Automotive Museum στο Λος Άντζελες και θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.
    
Μεταξύ των εκθεμάτων θα περιλαμβάνεται η «Black Pearl» Jaguar του καλλιτέχνη και η Lincoln Zephyr «Voodoo Priest» του 1937. Τα αυτοκίνητα θα παρουσιαστούν στο τμήμα της Bruce Meyer μαζί με μια συλλογή από μεταλλικά αντικείμενα και αναμνηστικά.
    
Εκτός από την αγάπη του για τα αυτοκίνητα ο Χέτφιλντ ήταν και λάτρης των δύο τροχών, αλλά παραδέχτηκε το 2016 ότι είχε σταματήσει να οδηγεί μηχανές, ώστε να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους για την υγεία του.
    
Ο Χέτφιλντ είπε στον Jeff Woods Radio: «Πούλησα εκείνο με το οποίο έτρεχα. Έχω μερικά ενθύμια και πράγματα που κατασκευάστηκαν για μένα ή που βοήθησα για να γίνουν. Λατρεύω αυτό το κομμάτι. Οδηγούσα καθημερινά και το πούλησα πέρσι. Απλώς σκέφτηκα: Δεν είμαι εγώ, είναι κάποιος άλλος. Κάτι μπορεί να συμβεί και θέλω να είμαι υγιής, να δουλεύω για όλα μου τα πράγματα».
    
Οι Metallica θα πραγματοποιήσουν δύο ειδικές παραστάσεις στο Σαν Φρανσίσκο στις 6 και 8 Σεπτεμβρίου. Το βίντεο θα κινηματογραφηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο στις 6 Οκτωβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης