Ο Τζον Στάμος με τον 4χρονο γιο του στη Λεωφόρο της Δόξας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, 15:31
Ο Τζον Στάμος με τον 4χρονο γιο του στη Λεωφόρο της Δόξας

Ο Τζον Στάμος έχει το δικό του αστέρι με το νούμερο 2393 στη Λεωφόρο της Δόξας. Τιμήθηκε τον Νοέμβριο του 2009 για την 25χρονη καριέρα του στη βιομηχανία του θεάματος σε σειρές όπως το «General Hospital», το «Full House» και το «The Marriage Fool».

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μία χαριτωμένη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram κατά την επίσκεψή του στη Λεωφόρο της Δόξας μαζί με τον 4χρονο γιο του Μπίλι.

«Ήθελε να μάθει γιατί ήταν τόσο πολύ πιο μικρό σε σχέση με αυτό που υπάρχει στο δρόμο μας. Αν μου το είχες πει!», έγραψε στη λεζάντα ο Τζον Στάμος με την μητέρα του Μπίλι, Κέιτλιν ΜακΧιού (Caitlin McHugh) να σχολιάζει ότι ο γιος τους είναι «ο μεγαλύτερος θαυμαστής του μπαμπά».

 

Από τότε που γεννήθηκε ο Μπίλι, μπαμπάς και γιος έχουν έναν στενό δεσμό και μια ιδιαίτερη σχέση. Μιλώντας στο «People» τον Οκτώβριο αποκάλυψε ότι δεν είναι ασυνήθιστο γι’ αυτόν να «κλαίει συνέχεια» μπροστά στον γιο του. Ο Στάμος έχει στηριχτεί στον γιο του μετά τον θάνατο του στενού του φίλου, Μπομπ Σάγκετ (Bob Saget), τον περασμένο Ιανουάριο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, 15:31