Ο Χάρισον Φορντ στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας «The Call of the Wild» επέκρινε την αντιπεριβαλλοντική ατζέντα του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και μίλησε για τη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς «Indiana Jones», τα γυρίσματα της οποίας αρχίζουν την άνοιξη.

«Είμαι οργισμένος!» είπε ο Χάρισον Φορντ αντιδρώντας στο σχέδιο ομοσπονδιακού προϋπολογισμού του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για το 2021, ο οποίος ζητεί μαζικές περικοπές στα περιβαλλοντικά προγράμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τον Νοέμβριο πρέπει να εκλέξουμε κάποιον που αξίζει τον σεβασμό ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής» δήλωσε ο Φορντ στην πρεμιέρα στο Χόλιγουντ της νέας του ταινίας «The Call of the Wild» που έγινε την περασμένη εβδομάδα. «Οι σημερινοί ηγέτες στη χώρα μας είναι γελοίοι και δεν πιστεύουν στην επιστήμη. Έχουν αντικαταστήσει την επιστήμη με την ιδεολογία. Η ιδεολογία δεν επιλύει τα προβλήματα που έχουμε – η επιστήμη επιλύει το πρόβλημα και μας οδηγεί στις λύσεις. Η επιστήμη είναι δοκιμασμένη γνώση και είναι ανησυχητικό που δεν το συνειδητοποιούν» υπογράμμισε ο ηθοποιός, ο οποίος είναι παθιασμένος υποστηρικτής της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο ηθοποιός προετοιμάζεται επίσης να επαναλάβει τον ρόλο του ως φημισμένου αρχαιολόγου και εξερευνητή, Ιντιάνα Τζόουνς. Σε δύο μήνες αρχίζει να γυρίζει το πέμπτο και πιθανόν τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Indiana Jones» σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ. Η επερχόμενη ταινία είναι συνέχεια της σάγκα.

«Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, αλλά είμαι ευτυχής που επιστρέφω» είπε. «Προσπαθήσαμε να το κάνουμε διασκεδαστικό και φιλόδοξο όπως τα αρχικά. Θα είναι καλό» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης