Το Netflix δίνει μία πρόγευση της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Down to Earth».Η υπηρεσία streaming κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για τη σειρά με τον ηθοποιό Ζακ Έφρον και τον ειδικό ευεξίας Ντάρεν Όλιεν που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο.Σύμφωνα με το τρέιλερ οι Έφρον και Όλιεν ταξιδεύουν στον κόσμο για να γνωρίσουν διαφορετικούς εκπροσώπους της οικοκαινοτομίας και να εξερευνήσουν υγιείς, βιώσιμους τρόπους ζωής.

«Ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο για να βρούμε κάποιες νέες προοπτικές για κάποια πολύ παλιά προβλήματα» λέει ο Έφρον. «Τα τρόφιμα, το νερό και η ενέργεια είναι όλα τα βασικά στοιχεία για τη σύγχρονη ζωή» εξηγεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ζακ Έφρον και ο Ντάρεν Όλιεν επισκέφθηκαν τη Γαλλία, το Πουέρτο Ρίκο, την Ισλανδία, το Λονδίνο, την Κόστα Ρίκα, τη Λίμα, τη Σαρδηνία και την Ικίτος.

Το φαινομενικά ξαφνικό ενδιαφέρον του για τη βιωσιμότητα δεν είναι νέο για τον ηθοποιό. Ο Ζακ Έφρον πέρασε αρκετό χρόνο στη ζούγκλα στη σειρά επιβίωσης του Quibi «Killing Zac Efron». Για τις ανάγκες της σειράς περιπέτειας έζησε 21 μέρες στη ζούγκλα σε ένα απομονωμένο νησί με τα απολύτως αναγκαία είδη, εξοπλισμό και έναν ξεναγό. Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε στην Αυστραλία τον Δεκέμβριο αφού προσβλήθηκε από βακτηριακή λοίμωξη στη διάρκεια των γυρισμάτων στην Παπούα Νέα Γουινέα.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης