«Οff-Off Athens 3»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010, 17:28
«Οff-Off Athens 3»
Παρουσίαση Θεατρικού Φεστιβάλ
Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Τo Επί Κολωνώ διοργανώνει, για τρίτη φορά, το καλοκαιρινό φεστιβάλ θεατρικού performance «Οff Off Athens 3» με συμμετοχή 29 νέων ομάδων.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ, την Κυριακή 23 Μαΐου στις 21.30 θα διοργανωθεί βραδιά παρουσίασης των ομάδων με προσκεκλημένους δημοσιογράφους, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και όλους όσοι θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ όπου θα γίνουν βιντεοπροβολές παρουσίασης του υλικού των ομάδων. Η παρουσίαση κάθε ομάδας θα έχει διάρκεια 2 λεπτά. Για αυτήν την συγκεκριμένη βραδιά η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το «Off-Off Athens 3» θα διεξαχθεί από 31 Μαΐου έως 31 Ιουλίου και οι 29 νέες καλλιτεχνικές ομάδες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε δυο συνεχόμενες μέρες.

Το φεστιβάλ έχει χαρακτήρα showcase και αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε το 2006 με θεματικό άξονα τον «χώρο ως όχημα στη θεατρική τέχνη». Μια κίνηση όπου είχε σημειώσει αξιόλογη απήχηση και είχε αγαπηθεί τόσο από τους κριτικούς όσο και από το κοινό.

Ο τίτλος Off-Off Athens δηλώνει τον off - off theater χαρακτήρα του φεστιβάλ, καθώς διεξάγεται στη σκηνή του φουαγιέ που αποτελεί «τόπο» δημιουργικότητας, πειραματισμού και συνάντησης νέων καλλιτεχνών. Η διοργάνωση ενός τέτοιου φεστιβάλ έχει σκοπό, εκτός από την ψυχαγωγία του κοινού, να παρέχει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν το έργο τους και να ανταλλάξουν εμπειρίες.

Οι παραστάσεις φιλοξενούνται στο χώρο του Φουαγιέ του θεάτρου Επί Κολωνώ, η ώρα έναρξης των παραστάσεων είναι καθημερινά στις 21:30 από Δευτέρα ως Σάββατο και η είσοδος είναι 5 Ευρώ .

Πληροφορίες:

Επί Κολωνώ, 210 5138067

www.epikolono.gr

e-mail: xkolono@otenet.gr

Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός-Αθήνα, Στάση Μεταξουργείο

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010, 17:28