Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «The Hobbit»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012, 10:41
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «The Hobbit»
Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Όπως ανακοίνωσε ο Peter Jackson μέσα από το Facebook τα γυρίσματα και των δύο Hobbit που γυρίζονταν ταυτόχρονα στη Νέα Ζηλανδία ολοκληρώθηκαν και τώρα ξεκινάει το μοντάζ.

Η πρώτη ταινία The Hobbit: An Unexpected Journey αναμένεται στις αίθουσες στα μέσα Δεκεμβρίου 2012 ενώ η συνέχεια της The Hobbit: There and Back Again στα μέσα Δεκεμβρίου του 2013.Την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου υπογράφει ο Πίτερ Τζάκσον, ο δημιουργός του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Η δράση της ταινίας τοποθετείται στη Μέση Γη, 60 χρόνια πριν τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», την μεγάλη εμπορική επιτυχία, που κέρδισε εκτός από την αγάπη του κοινού και Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας με την «Επιστροφή του Βασιλιά». Οι δύο ταινίες γυρίστηκαν σε ψηφιακό 3D, χρησιμοποιώντας οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.


Οι ταινίες «Χόμπιτ» ακολουθούν το ταξίδι του Μπίλμπο Μπάγκινς, ο οποίος ξεκινά μια επική αποστολή, προκειμένου να απελευθερωθεί το χαμένο βασίλειο των Νάνων, Έρεμπορ, το οποίο έχει κατακτήσει εδώ και πολύ καιρό ο δράκος Σμάουγκ. Ο Γκάνταλφ ο Γκρίζος θα τον προσεγγίσει αιφνίδια και χάρη σε αυτόν, ο Μπίλμπο θα ενώσει τις δυνάμεις του με μια ομάδα 13 νάνων, με επικεφαλής τον θρυλικό πολεμιστή Θόριν Δρύασπις. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μπίλμπο Μπάγκινς συναντάμε τον Μάρτιν Φρίμαν, ενώ ο Ίαν Μακ Κέλεν επιστρέφει στον ρόλο του Γκάνταλφ του Γκρίζου, η Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο της Γκαλάντριελ, ο Άντι Σέρκις στον ρόλο του Γκόλουμ και ο Ελάιτζα Γουντ στον ρόλο του Φρόντο. Ο Τζέφρι Τόμας και ο Μάικ Μιζράχι συμπληρώνουν το καστ, στους ρόλους των Βασιλιάδων των Νάνων, Θορ και Θρέιν, αντίστοιχα.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012, 11:28