«Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011, 04:20
«Ολόκληρος ο  Σαίξπηρ σε μια ώρα»
Τελευταίες παραστάσεις στην Αθήνα μέχρι Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.
Έναρξη παραστάσεων στη Θεσσαλονίκη: Πέμπτη 3 Μαρτίου.

Η γνωστή παρέα των τεσσάρων ολοκληρώνει, όπως ήταν προγραμματισμένο, στο θέατρο ΡΟΕΣ τις παραστάσεις του βραβευμένου έργου καλύτερης κωμωδίας, «ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΑΙΞΠΗΡ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ» την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

Η παράσταση μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη και από την Πέμπτη 3 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα παρουσιάζεται στο θέατρο ΕΓΝΑΤΙΑ (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Τηλ: 2310-225172), μέχρι την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Ο Άκης (Σακελλαρίου), η Ναταλία (Δραγούμη), ο Γεράσιμος (Γεννατάς) και ο Αντώνης (Λουδάρος) ερμηνεύουν για μία ακόμη φορά τα Άπαντα… του Σαίξπηρ, έτσι τουλάχιστον θέλουν να πιστεύουν, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη.
Είναι σίγουροι πως αυτή η φορά τους δίνεται η ευκαιρία να δώσουν άλλη διάσταση στους ρόλους τους… Το νιώθουν! Η προηγούμενη εμπειρία των έξι χρόνων, η υποκριτική τους δεινότητα και οι συμβουλές που έλαβαν υπόψη τους από τις υποδείξεις των κριτικών τούς οδήγησαν σε μέχρι σήμερα απλησίαστες σαιξπηρικές ερμηνείες!
Πριν απ’ αυτή την παράσταση, για να πείτε πως “έχετε δει Σαίξπηρ”, θα έπρεπε να πάτε στο θέατρο 37 φορές, κάτι εντελώς αντιοικονομικό για την περίοδο λιτότητας που διανύουμε! Τώρα όμως σας δίνεται η ευκαιρία με ένα και μόνο εισιτήριο (άντε δύο αν θέλετε να κάνετε επίδειξη στην/στον συνοδό σας) να μαλώνετε με πραγματικά επιχειρήματα πλέον για το αν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα θα είχαν μέλλον ως ζευγάρι, για το αν ο Άμλετ ήταν όντως αναβλητικός ή απλώς περίμενε βοήθεια από την Ευρώπη, ή για το ποιόν έλληνα πολιτικό σας θυμίζει ο Ριχάρδος ο Γ’. Κι ας μην ξεχνάμε φυσικά και την interactive ψυχανάλυση της Οφηλίας που λειτουργεί σαν μπόνους! Μπόνους γιατί αποφασίζεται ανάλογα με τον ίστρο και την έμπνευση της στιγμής…
Οι ρίμες και οι μουσικές λούπες του Οθέλλου είναι δια χειρός του γνωστού Έλληνα ράπερ… Nivo!!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μετάφραση- σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης
Σκηνικά- Κοστούμια: Βίκυ Ρουμπέκα
Μουσική επιμέλεια: Κώστας Σουρβάνος
Μουσική- διασκευή στίχων «Οθέλλου» : Nivo

ΠΑΙΖΟΥΝ (αλφαβητικά):
Γεράσιμος Γεννατάς, Ναταλία Δραγούμη, Αντώνης Λουδάρος, Άκης Σακελλαρίου

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Παρασκευή 21.00
Σάββατο 21.00
Κυριακή 20.00


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (περιλαμβάνει ένα ποτό):
Γενική είσοδος: 20 ευρώ
Φοιτητικό: 15 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 120 λεπτά (με διάλειμμα)
ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΕΣ
Ιάκχου 16, Γκάζι
τηλέφωνο: 210 3474312

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011, 07:45