Τη δική του δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο καρκίνος όπως έγινε γνωστό χτύπησε τον αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό που αγωνίζεται πλέον με όλα τα μέσα, έχοντας πολύτιμο σύμμαχό του την αγαπημένη του, Λίλιαν Μπότση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον θάλαμο του «Σπηλιοπούλειου», όπου ο Κώστας Ευριπιώτης νοσηλεύεται δεν λείπουν η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους. Τον φροντίζουν με βάρδιες, ελπίζοντας με όλη τους τη δύναμη στην ανάρρωσή του.

Όπως είναι φυσικό, όλοι ανησυχούν για τον ηθοποιό.

Το πρωί της Δευτέρας, τα παιδιά του έγραψαν ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook και ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο για τη στήριξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο του αγόρια είναι αισιόδοξα και πιστεύουν ότι πατέρας τους θα τα καταφέρει και θα κερδίσει την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Πιο συγκεκριμένα το μήνυμά τους ανέφερε:

«Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

«Ο «Βλάχος» είναι δυνατός, θα τα καταφέρει», δηλώνουν από τη μεριά τους φίλοι και συνεργάτες του αγαπημένου Κώστα Ευριπιώτη και ευελπιστούν πως σύντομα θα βγει νικητής από το νοσοκομείο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης