ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ 21.00

Η Μελίνα Κανά, μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού συναντά τον Παντελή Θαλασσινό, έναν από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς, του οποίου τα τραγούδια μας έχουν όλους συντροφεύσει μέσα στο χρόνο. Και οι δυο διανύουν μια ξεχωριστή διαδρομή στην ελληνική μουσική σκηνή. Φέτος, για πρώτη φορά μαζί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτική της στιγμή κάνει δική της τη σκηνή με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία. Η αυθεντική βραχνάδα της φωνής της μας ταξιδεύει και η ιδιαίτερη ερμηνευτική της ικανότητα τη μεταμορφώνει – ανάλογα με το τραγούδι – από κοριτσάκι μέχρι συνειδητοποιημένη γυναίκα.

Ο Παντελής Θαλασσινός με την ζεστή του σκηνική παρουσία και τη μοναδική – χαρακτηριστική του φωνή γνωρίζει πώς να μαγνητίζει το κοινό και μας παρασύρει σε ένα πάρτι που έχει πάντα κατάληξη για το κοινό να σιγοτραγουδά “Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε”…

Το “Μόνο κόκκινο”  είναι η νέα τους δισκογραφική δουλειά με  τη μουσική του Παντελή Θαλασσινού και τους στίχους του Θοδωρή Γκόνη  και με την μοναδική  ερμηνεία της Μελίνας Κανά. Με αφορμή αυτή τη δουλειά και τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις τους τον χειμώνα που μας πέρασε, οι δυο καλλιτέχνες αποφάσισαν να κάνουν μια σειρά εμφανίσεων όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το πιο ουσιαστικό υλικό: αγαπημένα τραγούδια που ξεχώρισαν, έγιναν μεγάλες επιτυχίες και βρήκαν ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κομμάτια του Παντελή Θαλασσινού αλλά και τραγούδια που έχουν συνδεθεί με τη φωνή της Μελίνας Κανά θα ακουστούν σε ένα πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία και για μια μουσική συνομιλία που κρύβει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις, φέρνοντας στο φως απρόσμενες πλευρές τους. “Τα Σμυρναίικα τραγούδια”, “Ανάθεμά σε”, “Εισιτήριο στην τσέπη σου”, “Καράβια Χιώτικα”, “Γέλα ψυχή μου”, “Να βάλω τα μεταξωτά”, “Αερικό”, “Απ’ τα κρυμμένα να σωθείς” …. και τόσα ακόμα δίνουν την αφορμή για να μη χάσετε  αυτή  την παράσταση – ιδιαίτερη συνάντηση δυο ξεχωριστών καλλιτεχνών…

Οι δυο τους, μαζί με 8 εξαιρετικούς μουσικούς της ορχήστρας τους, υπόσχονται να χαρίσουν μια βραδιά αξέχαστη που θα τη θυμόμαστε για πολύ – πολύ καιρό. 

Συμμετέχουν:

Πάνος Δημητρακόπουλος  ………………. Κανονάκι
Νίκος Μέρμηγκας ………………………….. Λάφτα – Λαούτο – Μπουζούκι
Δημήτρης Πάντος ………………………..… Κιθάρες
Γιάννης Πλαγιαννάκος ..…………….…… Μπάσο
Φίλιππας Λευκαδίτης ……..…………….… Κρουστά
Γιώργος Μακρής ……………………………. Πνευστά
Δημήτρης Γάσιας ………………….….……. Βιολί
Γιώργος Θεοδωρόπουλος …….….….….  Πιάνο – Πλήκτρα

 

Τιμή εισιτηρίων: 20€

Προπώληση εισιτηρίων:
• Ταμείο του Δήμου στην Πλατεία Αριστοτέλους
   Τηλ: 2310 271116
• Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟS, Αριστοτέλους 7
   Τηλ: 2310 276447
• Βιβλιοπωλείο IANOS, MEDITERRANEAN COSMOS, ΠΥΛΑΙΑ,
   Τηλ: 2310 472308

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης