H επιχειρηματίας Kόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο μουσικός Τράβις Μπάρκερ παντρεύτηκαν για τρίτη φορά, τώρα με θρησκευτικό γάμο, σε μια ρομαντική τελετή στη βίλα των Dolce & Gabbana, στο Πορτοφίνο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του People τη νύφη «παρέδωσε» η μαμά της Κρις Τζένερ, ενώ παραβρέθηκε όλη η διάσημη οικογένεια.

Το κοντό δαντελένιο νυφικό της Καρντάσιαν ήταν μία δημιουργία του γνωστού οίκου με ένα πολύ μακρύ πέπλο. Όπως αποκάλυψε η Vogue, ήταν στολισμένο με το πρόσωπο της Παναγίας, την ίδια εικόνα που έχει κάνει ο Μπάρκερ τατουάζ στο κεφάλι. Οι λέξεις «οικογενειακή πίστη και σεβασμός» ήταν κεντημένες κάτω από το θρησκευτικό μοτίβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ο ντράμερ των Blink-182, έφτασε στον χώρο της γαμήλιας τελετής, με ένα σκούρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο, Dolce & Gabbana.

Σύμφωνα με τη Vogue το νυφικό ήταν «εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1960», ενώ όπως δήλωσε η ίδια η νύφη «ο σχεδιασμός των φορεμάτων μου με τον Domenico και τον Stefano ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Ακολούθησε δεξίωση στο κάστρο «Castello Brown», με θέα το λιμάνι του Πορτοφίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεξίωση ολοκλήρωσε τον τριήμερο εορτασμό ο οποίος ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής με έναν δείπνο καλωσορίσματος, ενώ το Σάββατο το ζευγάρι με τις οικογένειές του απόλαυσαν μία απογευματινή βόλτα και δείπνο σε πολυτελές γιοτ.

Το ζευγάρι έχει προγραμματίσει ακόμη μια δεξίωση στο Λος Άντζελες όταν επιστρέψει από την ιταλική Ριβιέρα.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης