Οι μαθητές του «Studio NAMA» και πιο συγκεκριμένα του σεμιναρίου Υποκριτικής σε κείμενα in progress με την Πέπη Μοσχοβάκου καθώς και του μαθήματος Θεατρικής Γραφής με τον Ανδρέα Φλουράκη, θα παρουσιάσουν από Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011 και για 5 ημέρες, το υλικό που προέκυψε από μια πειραματική και συνθετική διαδικασία των μαθημάτων τους που έλαβαν χώρα την περίοδο 2010-11 στη σκηνή Black Box του θεάτρου Επί Κολωνώ. Οι παρουσιάσεις με τίτλο «Clothing Project» είναι ανοιχτές στο κοινό με ελεύθερη είσοδο.

Πιο συγκεκριμένα, στην πειραματική αυτή παρουσίαση θα συμμετέχουν ηθοποιοί που έχουν ολοκληρώσει την παρακολούθηση ενός ειδικού σεμιναρίου Υποκριτικής πάνω σε κείμενα που προέκυψαν από τo μάθημα Θεατρικής Γραφής του Ανδρέα Φλουράκη που προηγήθηκε.
Βασική καθηγήτρια του εργαστηρίου «studio NAMA» και καλλιτεχνική διευθύντρια του Επί Κολωνώ είναι η Ελένη Σκότη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συγγραφείς που συμμετέχουν με τα κείμενά τους είναι οι: Κατερίνα Κονίδα, Αλέξανδρος Λαγόπουλος, Αθηνά Μπαλή, Παναγιώτα Πλησή, Μάριος Πλιάτσικας, Αγγελική Σαΐτη και Αθηνά Στουρνάρα.

Εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά: Δημήτρης Κατσιμίρης, Δήμητρα Κολοκυθά, Ξένια Μπαχαρνίκου, Γεωργία Παπακωνσταντίνου, Σταύρος Συμεωνίδης, Άρτεμις Τσιντάρη, Ελεάνα Χατζάκη, Νότα Χατζηπέτρου.

Ημερομηνίες παρουσιάσεων: Πέμπτη 22/9, Παρασκευή 23/9, Σάββατο 24/9,
Κυριακή 25/9 & Δευτέρα 26/9
Ώρα: 21.15 & Σάββατο απόγευμα 19:00
Διάρκεια: 70’ λεπτά
Χώρος: Black Box Επί Κολωνώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση)

Πληροφορίες
Επί Κολωνώ, 210 5138067
www.epikolono.gr e-mail: xkolono@otenet.gr
Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός – Αθήνα
Στάση Μεταξουργείο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης