Eπιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Δείτε ένα μοναδικό trailer από την ομάδα του lifeedite, γυρισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι προσβάσιμο τόσο για άτομα με προβλήματα όρασης όσο και για άτομα με προβλήματα ακοής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στις 8:30 με ένα μουσικό-αφηγηματικό αφιέρωμα στα βιβλία του συγγραφέα Ανδρέα Κουζέλη, το φουαγέ του vault Theatre plus μετατρέπεται σε μικρή σκηνή.

Μέσα από μια δια-δραστική παρουσίαση, το κοινό δεν θα είναι απλός παθητικός δέκτης μηνυμάτων αλλά συμμέτοχος και συνένοχος σε όλη την διαδικασία.

Οι ηθοποιοί Αναστάσης Κολοβός και Αθανασία Κούσουλα αναλαμβάνουν να αφηγηθούν αποσπάσματα από τα βιβλία του, «Επισκέπτες Ονείρου, ΗΤΤΑ και ΚΑΤΑΠΆΚΤΗ» ενώ ο Βασίλης Μπαμπούνης άλλοτε αυτοσχεδιάζει μουσικά και άλλοτε ακολουθεί γνωστά μουσικά μονοπάτια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Ανδρέας Κουζέλης είναι Κοινωνιολόγος και αποτελεί μια σημαντική πνευματική οντότητα στον Ελληνικό χώρο . Περνώντας άλλοτε μέσα από τον χώρο της πολιτικής και άλλοτε της λογοτεχνίας και της ποίησης, δεν παύει να είναι ουσιαστικός, και ανατρεπτικά δημιουργικός στην καθημερινή του ζωή.

/Uploads/Media/VMIX/Video/2012/Sep/18/152442751.jpg

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης