Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών από ανακοπή καρδιάς, η αγαπημένη ηθοποιός Νίτσα Μαρούδα. Η αξιόλογη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 16:30 στο κοιμητήριο Χαλανδρίου.

Τη δυσάρεστη αυτή είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση. Το γλυκό κορίτσι του σινεμά, η όμορφη κοπελίτσα που μας έκανε να γελάμε με το νάζι της, έφυγε από κοντά μας ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς. Γεννημένη το 1935, μας χάρισε άπειρες όμορφες στιγμές στον κινηματογράφο και το θέατρο… Αύριο 4.30 την αποχαιρετάμε στο κοιμητήριο Χαλανδρίου… Καλό ταξίδι γλυκειά μας, αγαπημένη Νίτσα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Ελένη Μαρούδα γεννήθηκε στην Πάτρα το 1935 και είναι ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Συμμετείχε σε πολλές ταινίες τη δεκαετία 60′ και 70′ και έμεινε γνωστή για τους κωμικούς ρόλους της τσαχπίνας ξανθιάς κοπέλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμμετείχε σε πολλές επιτυχίες που έκοψαν χιλιάδες εισιτήρια, Μερικές από αυτές ήταν: «Το ανθρωπάκι» 1969, «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» το 1960, «Ο κατήφορος» το 1961, «Δεσποινίς διευθυντής» το 1964, «Μια τρελή τρελή οικογένεια» το 1965, «Ο μάγκας με το τρίκυκλο» 1972, Τέντυ μπόι… αγάπη μου 1965, και πολλές άλλες ελληνικές ταινίες.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Συμεών Κολοκοτά, ενώ η κόρη της Ιωάννα είναι σύζυγος του πολιτικού και πρώην υπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης