Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών, η Μένη Λυσαρίδου, στέλεχος της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη και πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Υπήρξε υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού της οργάνωσης της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και σύμβουλος επικοινωνίας σε προεκλογικές καμπάνιες του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Απρίλιο του 2015.

Ο σύζυγός της προχώρησε σε δωρεά οργάνων.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Πέμπτη, στις 17.00, στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει: «Η Νέα Δημοκρατία έχασε ένα διακεκριμένο στέλεχός της στη Θεσσαλονίκη. Την αγωνίστρια Μένη Λυσαρίδου, που ξεχώρισε για το ήθος, τη σεμνότητα και την αφοσίωσή της σε αρχές και αξίες. Αλλά και για τη συμβολή της στους αγώνες της Παράταξης, την πλούσια κοινωνική της δράση και την ενεργό συμμετοχή της στα πολιτιστικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδας. Στους οικείους της εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αποχαιρετά τη Μένη Λυσαρίδου, εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη για την απώλειά της. «Η Μένη Λυσαρίδου κατάφερε να αφήσει το δικό της στίγμα στο θέατρο μέσα από τη δυναμική της προσωπικότητα και την αποφασιστικότητα της, πιστή πάντα στη βασική αρχή που η ίδια είχε περιγράψει με τα παρακάτω λόγια: “Το Θέατρο είναι οι άνθρωποί του και το κοινό του”».

Τη θλίψη του για τον θάνατο της Μένης Λυσαρίδου, η οποία διετέλεσε από τον Ιούνιο του 2013 μέχρι και τον Απρίλιο του 2015 πρόεδρος του ΚΘΒΕ, εκφράζει σε ψήφισμά του το Διοικητικό Συμβούλιο του θεάτρου.

«Γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και δυναμισμό, εργάστηκε με ζήλο και αυταπάρνηση για τον πολιτισμό, αλλά και την ίδια τη Θεσσαλονίκη. Με έντονη κοινωνική δράση και ενεργό παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, υπηρέτησε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, δίνοντας μεγάλη σημασία στην καινοτομία και την πρωτοπορία ως απαραίτητες δυνάμεις δημιουργίας» επισημαίνει το διοικητικό συμβούλιο του ΚΘΒΕ στο ψήφισμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης