Η photo artist Κυριακή Αριέτε παρουσιάζει την έκθεσή καλλιτεχνικής φωτογραφίας, με τίτλο «Περιπλανήσεις» το τριήμερο 9, 10, 11 Σεπτεμβρίου στο πολιτιστικό κέντρο Βασίλης Ρώτας στη Νέα Μάκρη. Η ταλαντούχα καλλιτέχνις μέσα από τον φωτογραφικό της φακό μας καλεί στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
.
Τα έργα της Κυριακής Αριέτε συνδυάζουν πλούτο θεμάτων και πανδαισία χρωμάτων. Εκφράζουν τα συναισθήματά της και την άποψή της για διάφορα κοινωνικά θέματα.

«Η καλλιτεχνική φωτογραφία δεν έχει σχέση με την εφαρμοσμένη. Είναι ένα είδος τέχνης. Επιλέγω το θέμα, βάζω την έμπνευση, το συναίσθημα και τη φαντασία μου, και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στο έργο μου» αναφέρει η αξιόλογη καλλιτέχνις στο zougla.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για την Κυριακή Αριέτε

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Τορίνο Ιταλική Φιλολογία. Εκεί ήρθε σε επαφή με Ιταλούς φωτογράφους και μυήθηκε στην τέχνη της καλλιτεχνικής φωτογραφίας. Έπειτα ασχολήθηκε αποκλειστικά  με τη φωτογραφία αποσπώντας πολύ καλές κριτικές. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις όπου ξεχώριζε με το έργο της. Τον τελευταίο χρόνο πήγε στη Θεσσαλία, η οποία αποτέλεσε γι αυτήν πηγή έμπνευσης. Δώρισε έργα της στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, στον Δήμο Βόλου στον οργανισμό Νίκη Βόλου,  στην Ελληνοισραηλίτικη κοινότητα Βόλου και στο Ελληνορώσικο επιμελητήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ημερομηνία 9- 11 Σεπτεμβρίου.

Χώρος διεξαγωγής: Πολιτιστικό κέντρο Βασίλης Ρώτας
Πόλη Ν. Μάκρη
Ώρες λειτουργίας 18.00 με 23.00

Είσοδος ελεύθερη υπό την αιγίδα της κοινότητας Ν. Μάκρης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης