Pierced Arrows

Pierced Arrows

Οι PIERCED ARROWS έρχονται να εκτοξεύσουν τα καυτά βέλη του garage punk ρυθμούς τους, σε δύο επιβλητικές εμφανίσεις την Παρασκευή 6 Μαϊου στο Μύλο, στη Θεσσαλονίκη και, την Κυριακή 8 Μαΐου στο Tiki, στην Αθήνα.

Οι PIERCED ARROWS που αποτελούνται από ακούραστες φιγούρες του garage punk Fred και Toody Cole και τον Kelly Halliburton επιστρέφουν στην Ελλάδα με το βρώμικο chop ρυθμό τους. 

Οι PIERCED ARROWS συνέχισαν αυτό που άφησαν οι απίστευτοι DEAD MOON. Το λατρεμένο στην Ευρώπη συγκρότημα του Πόρτλαντ, είχε καταφέρει να συνδυάσει μοναδικά το garage και punk ρυθμό, με το country στοιχείο της αμερικάνικης κουλτούρας. Και εκεί ήταν που διέφεραν με τα άλλα συγκροτήματα του είδους. Εξάλλου όλα τα άλμπουμς τους, από το “In the graveyard” (1988) μέχρι και το τελευταίο τους “Dead Ahead” (2004) εμπνέουν easy-rider άνεμο, που προκαλεί καινοτόμα τον punk Ευρωπαϊκό ήχο, σε ένα πιο ενεργητικό αποτέλεσμα. Το 2006, το τρίο δίνει τις farewell συναυλίες του και αποφασίζει να πάρει χωριστούς δρόμους. Όμως ο θρύλος που δημιούργησαν οι Dead Moon στην ανεξάρτητη αμερικάνικη garage rock σκηνή, ήταν αρκετός για να κάνει το ζευγάρι Fred και Toody Cole να συνεχίσουν ως PIERCED ARROWS, με την προσθήκη του Kelly Halliburton στα ντραμς, ένα χρόνο αργότερα.Οι PIERCED ARROWS, παραμένουν νοσταλγοί του βινυλίου και ήδη έχουν κυκλοφορήσει τρία βινύλια και δύο ολοκληρωμένα άλμπουμ. Στις εδώ εμφανίσεις τους, που αναμένεται να αποτελέσουν τα garage rock events της χρονιάς, θα παρουσιάσουν και τραγούδια από το φρέσκο τους άλμπουμ “Descending Shadows”, όπου ο «παππούς» του garage rock Fred Cole παραμένει το ίδιο σκληροπυρηνικός και μας προκαλεί την ίδια ανατριχίλα, εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια.

Οι PIERCED ARROWS λοίπον επιστρέφουν στην Ελλάδα δύο χρόνια μετά, για να επιβεβαιώσουν τη φήμη και το μύθο που δημιούργησαν και θα μας δονήσουν με την ενεργητικότητα των δυνατών riffαρισμάτων τους, σε μίξη με το φόλκ και punk ρυθμό τους, την Παρασκευή 6 Μαϊου στο Μύλο, στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 7 Μαϊου, στο Tiki, στην Αθήνα σε απροκάλυπτα ροκ βραδιές. 

 Aπό το set τους δεν θα λείψουν όλα τα Dead Moon classics !!

PIERCED ARROWS line up:

Fred Cole – guitar & vocals

Toody Cole – bass & vocals

Kelly Halliburton – drums

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Παρασκευή 6 Μαϊου – Μύλος (Θεσσαλονίκη)

15 ευρώ

Σάββατο 7 Μαϊου – Tiki (Αθήνα)

18 ευρώ

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2011, 07:41