Ρεπορτάζ: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή, Πόλυ Κερμανίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιος του τραγουδιστή, που μεσουράνησε τις δεκαετίες 70′ και 80′, ο Γιάννης Κερμανίδης, ο οποίος είναι συνθέτης, έχοντας να επιδείξει συνεργασίες με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, με αφορμή τη σημερινή ημέρα δημιούργησε ένα συγκινητικό τραγούδι, σε στίχους του Αλέξανδρου Ελευθεριάδη, αφιερώνοντάς το στη μνήμη του πατέρα του.

Σε μήνυμά του στα social media o Γιάννης Κερμανίδης έγραψε: «Πατέρα μου…πέρασαν….10 ολόκληρα χρόνια!!!Συνεχίζεις και μου λείπεις…και πάντα θα μου λείπεις…παρά τις διαφωνίες μας…σε αγαπούσα και πάντα θα Σαγαπώ…σου έφτιαξα κάτι…που ελπίζω να σου αρέσει…οι στίχοι ανήκουν στον Αλέξανδρο Ελευθεριάδη και τον υπέρ ευχαριστώ πραγματικά…το αφιερώνω σε όλους όσους έχουν χάσει τους πατεράδες τους».

Mιλώντας στο zougla.gr o Γιάννης Κερμανίδης αναφέρθηκε στην απώλεια του αείμνηστου πατέρα του, τονίζοντας ότι όσα χρόνια και να έχουν περάσει η απουσία του είναι κάτι που τον πονάει πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν και έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια, πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχει φύγει ο πατέρας μου. Μας λείπει σε όλους μας και αισθάνθηκα την ανάγκη να του γράψουμε αυτό το τραγούδι μαζί με τον φίλο μου, Αλέξανδρο Ελευθεριάδη, που είναι ένας ταλαντούχος στιχουργός. Ελπίζω εκεί πάνω να έχει όλους τους παλιούς του φίλους, τον Στέλιο, τον Στράτο και τα άλλα μέλη της dream team του λαϊκού τραγουδιού και να περνάνε καλά» ανέφερε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ο γιος του Πόλυ Κερμανίδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης