Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Σκοπός Ζωής» δώρισε παιχνίδια και βιβλία στα παιδιά του ΚΑΣΠ («Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού). 

Η πρόεδρος του «Σκοπός Ζωής», Χρύσα Σαραντοπούλου, βρέθηκε στο «Χατζηπατέρειο» κατά την παράδοσή τους, όπου γνώρισε αρκετά από τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του, έπαιξε μαζί τους και παρακολούθησε το έργο παιδαγωγών και θεραπευτών. Συνομίλησε με τους υπεύθυνους του Κέντρου για τις ανάγκες του και το σπουδαίο έργο το οποίο επιτελείται και δεσμεύτηκε ο «Σκοπός Ζωής» να είναι αρωγός στην προσπάθειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρία Σαραντοπούλου δήλωσε: «Σήμερα πήρα ένα μεγάλο “δώρο” που μου πρόσφερε ο “Σκοπός Ζωής” και το “Χατζηπατέρειο Κέντρο”. Τα χαμόγελα αυτών των παιδιών που αντίκρισα έγιναν “φάροι” στον σκοπό μου.  Φεύγοντας από εδώ, νιώθω γεμάτη! Το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα ξανάρθω. Όταν έφτασα, σκεφτόμουν να μην αργήσω, γιατί με περίμενε πολλή δουλειά στο γραφείο. Πού να ήξερα ότι λίγα λεπτά μετά δεν θα ήθελα να ξεκολλήσω από εδώ! Ο “Σκοπός Ζωής” από εδώ και στο εξής θα βρίσκεται δίπλα σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους».

Ο κ. Μαρίνος Αγιασμένος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, ξενάγησε την κυρία Σαραντοπούλου στις εγκαταστάσεις και την ενημέρωσε ενδελεχώς για τις άμεσες ανάγκες του Κέντρου αλλά και τη στήριξη που χρειάζονται οι οικογένειες αυτών των παιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Αγιασμένος δήλωσε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τον “Σκοπό Ζωής” για την προσφορά του στους μικρούς ήρωες του “Χατζηπατέρειου”. Με την κυρία Σαραντοπούλου ανταλλάξαμε εποικοδομητικές ιδέες που μπορούν να γίνουν πράξη ενώνοντας τις δυνάμεις τους οι δύο Οργανισμοί, με σπουδαία αποτελέσματα».

Μια μικρή προσφορά αγάπης για τους μικρούς ήρωες έβαλε τον σπόρο για να ανθήσει μια συνεργασία αλληλεγγύης.

Ένα από τα αυτοκίνητα του ΚΑΣΠ, μαζί με την κυρία Λουκία Τερτίπη από την Κοινωνική Υπηρεσία του «Χατζηπατέρειου», βρέθηκαν στην Αρτέμιδα, όπου τους υποδέχτηκε η κυρία Δήμητρα Χριστοπούλου, Ιδρύτρια του «Σκοπός Ζωής», και τους παρέδωσε τα παιχνίδια και τα βιβλία.

Τα είδη προσφέρθηκαν με πολλή αγάπη από το Φροντιστήριο της κυρίας Άννας Οικονόμου στην Αρτέμιδα Αττικής. Στην προσπάθεια συνέδραμαν ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου και η οικογένεια του, οι οποίοι τα  επιμελήθηκαν και τα φιλοξένησαν στην οικία τους μέχρι την παράδοσή τους.

Ευχόμαστε να αποτελέσουν παράδειγμα για πολλούς ακόμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης