Πρόσκληση συμμετοχής στο Design Lab

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012, 02:59
Πρόσκληση συμμετοχής στο Design Lab
Πρόσκληση, με ανοιχτή θεματολογία, απευθύνει η ομάδα του Design Lab στους δημιουργούς για συμμετοχή στην ομότιτλη έκθεση που πραγματοποιείται ,από τις 12 έως τις 14 Μαϊου 2012, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και προβάλλει τη δημιουργικότητα και το έργο των επαγγελματιών του ευρύτερου χώρου του Design.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν φωτογραφίες και προδιαγραφές από κατασκευές, installations ή έργα τέχνης τα οποία θα ενσωματωθούν στην υπαίθρια έκθεση που θα στηθεί στα πλαίσια του Design Lab Athens 2012. Τα έργα πρέπει να πληρούν συνθήκες εξωτερικού χώρου, ενώ σε όλα θα υπάρχει εμφανής σήμανση με το όνομα του δημιουργού ή του γραφείου που τα έχει κατασκευάσει.

Στο πλαίσιο των παράλληλων δραστηριοτήτων, το Design Lab προσκαλεί νέους δημιουργούς, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και κάθε άνθρωπο με φαντασία, μεράκι και όρεξη, να μετάσχουν στη δραστηριότητα “Renew it”, που αφορά στην αναπαλαίωση αντικειμένων.Βασική προϋπόθεση αποτελεί τουλάχιστον το 30% του αντικειμένου να διατηρηθεί στην αρχική του μορφή, έτσι ώστε να είναι εύκολα αντιληπτή στον επισκέπτη η αισθητή παρέμβαση που έγινε, αλλά και η διαφορά του πριν και του μετά.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες δεν εμπεριέχει κάποιο κόστος. Ο κάθε καλλιτέχνης / δημιουργός είναι υπεύθυνος για την κατασκευή του έργου, τη μεταφορά αυτού προς και από το χώρο διεξαγωγής του Design Lab, καθώς και την επίβλεψή του, αν κρίνει ότι αυτό είναι απαραίτητο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για αποστολή προτάσεων (σε μορφή φωτογραφίας ή σχεδίου), μπορείτε να επικοινωνείτε με το info@morantis.com ή τηλεφωνικά στο 210 9579370 και 6947415471.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, μπορείτε να βρείτε στο www.designlabshow.gr.

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012, 02:59