Περισσότερες επιλογές τίτλων και πρωτοβουλίες για τον κόσμο του βιβλίου από το Public

Tο Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα,ανανεώνει διαρκώς τις σχέσεις του με το βιβλιοφιλικό κοινό, δείχνοντας παράλληλα τη διαχρονική του στήριξη στον εκδοτικό και συγγραφικό κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια περίοδο που το διάβασμα έχει γίνει απαραίτητη συνήθεια για όλους, το site Public.gr εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τους τίτλους που προσφέρει, δημιουργώντας την πιο ολοκληρωμένη συλλογή βιβλίων στην ελληνική αγορά! Ελληνική, μεταφρασμένη, αστυνομική λογοτεχνία, παιδικά, βιβλία αυτοβελτίωσης, ή σχολικά βιβλία; Όποιο βιβλίο κι αν ψάχνεις, είναι εδώ! Με εύκολη και γρήγορη αναζήτηση και σε λίγα μόνο «click», οι λάτρεις της ανάγνωσης μπορούν να εξερευνήσουν online μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικές εκδόσεις με πλούσιο περιεχόμενο, θεματικές προτάσεις και online προσφορές.

Επιπλέον, το Public αφουγκράζεται και εξυπηρετεί ολοκληρωμένα το αναγνωστικό κοινό, εξασφαλίζοντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ενώ, συνεχίζει να προσφέρει όλα τα ξενόγλωσσα βιβλία από τους μεγαλύτερους εκδότες των Η.Π.Α. και του Ηνωμένου Βασιλείου χωρίς έξτρα επιβάρυνση και κόστη μεταφοράς από το εξωτερικό.Η μοναδική βιβλιοφιλική εμπειρία όμως δεν σταματάει online,αλλά συνεχίζεται και στα 57 καταστήματα Public με προτάσεις από την πάντα ενημερωμένη ομάδα βιβλίου.

Οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες του Public που φέρνουν στο επίκεντρο το βιβλίο, συνεχίζονται μέσα από την Public Βιβλιοθήκη, η οποία έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο πάνω από 30 τίτλους, με φροντισμένες εκδόσεις που σέβονται τα πρωτότυπα κείμενα και τις ανάγκες των αναγνωστών σήμερα. Επιπλέον διοργανώνοντας τον θεσμό των Βραβείων Βιβλίου Public για πάνω από (7) εφτά συναπτά έτη,το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο λέει κάθε χρόνο μαζί με τους αναγνώστες ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους τους δημιουργούς που μας ταξιδεύουν μέσα από τις σελίδες των βιβλίων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Μάρτιο του 2020, με το ξεκίνημα της πανδημίας, το Public με ευελιξία και δημιουργικότητα παρέμεινε στο πλευρό όσων αναζητούσαν πρωτότυπο μοναδικό περιεχόμενο και τους έδωσε τη δυνατότητα να «συναντηθούν» live από το σπίτι και να αλληλοεπιδράσουν με σημαντικές προσωπικότητες, μέσα από την πλατφόρμα Public Events Go Social συνεχίζοντας στο online περιβάλλον τις αμέτρητες εκδηλώσεις που έχουν γίνει στα φυσικά του καταστήματα. Οι διαδικτυακές εκδηλώσεις #Public Events Go Social αγκαλιάστηκαν θερμά από το κοινό, φέροντας στην οθόνη πάνω από 300 προσωπικότητες, μέσα από 100+events τα οποία συγκέντρωσαν πάνω από 1.734.484 views. Όσο για το bookfriends.gr, γνωρίζοντας την ανάγκη των βιβλιόφιλων να μοιράζονται τις αναγνωστικές τους εμπειρίες, το Public δημιούργησε το επιτυχημένο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών το οποίο έχει καταφέρει σε ελάχιστο διάστημα να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη αναγνωστική παρέα της χώρας, με περισσότερες από 60.000 κριτικές και20.000 εγγεγραμμένους αναγνώστες να συμμετέχουν ενεργά!

Για περισσότερο διάβασμα, ένας είναι ο απόλυτος προορισμός για το βιβλίο: Το Public.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης