Ρέμπελ Γουίλσον: Πώς κατάφερε να χάσει σχεδόν είκοσι κιλά

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020, 09:35
Ρέμπελ Γουίλσον: Πώς κατάφερε να χάσει σχεδόν είκοσι κιλά

Η Ρέμπελ Γουίλσον άλλαξε τις διατροφικές της συνήθειες και κατάφερε να χάσει περίπου 18 κιλά ακολουθώντας μία διατροφή με πολλές πρωτεΐνες.

«Πριν έτρωγα πιθανώς 3.000 θερμίδες τις περισσότερες ημέρες, και επειδή ήταν συνήθως υδατάνθρακες, ήμουν συνεχώς πεινασμένη» λέει η ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People.

«Έτσι, έχω αλλάξει πραγματικά και ακολουθώ μία διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, κάτι που είναι δύσκολο γιατί δεν τρώω πολύ κρέας», προσθέτει. «Τρώω ψάρι, σολομό και στήθος κοτόπουλου».

Ωστόσο όπως η λέει δεν είναι λίγες οι φορές που «κλέβει». «Δεν σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα είναι μια υγιής εβδομάδα», προσθέτει. «Μερικές εβδομάδες απλώς τις διαγράφεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό».

Μάλιστα όπως συμπληρώνει δεν αποκλείει τίποτα από τη διατροφή της και ακολουθεί τις παρέες της στις εξόδους, μόνο που επιλέγει να τρώει τις μισές ποσότητες από αυτές που συνήθιζε πριν.

Η Γουίλσον λέει ακόμα, ότι εκμεταλλεύτηκε την περίοδο της καραντίνας να τα βρει με τον εαυτό της και όλο αυτό με την πανδημία του κορωνοϊού τη βοήθησε στην απώλεια του βάρους της. «Ξεκουράστηκα και έδιωξα το άγχος. Επειδή το μεγαλύτερο μέρος του άγχους μου σχετίζεται με τη δουλειά μου», είπε.

«Νομίζω ότι έτρωγα για συναισθηματικούς λόγους  κατά καιρούς γιατί δεν αγαπούσα τον εαυτό μου αρκετά. Κι αυτό οφείλεται στη έλλειψη αυτοεκτίμησης», είπε και πρόσθεσε ότι η καραντίνα της έδωσε την ευκαιρία να απαλλαγεί από «κακές συνήθειες ».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020, 09:35