Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας που έχει ως θέμα τη ζωή του σοβιετικού εφευρέτη του δημοφιλούς σε όλο τον κόσμο αυτόματου όπλου “Καλάσνικοφ”, Μιχαήλ Καλάσνικοφ και η οποία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2020, δήλωσε σήμερα ο σεναριογράφος και παραγωγός της ταινίας Σεργκέι Μποντρόφ.

Ο Μποντρόφ είπε ότι για την ολοκλήρωση της ταινίας χρειάζεται χρόνος για να γίνει το μοντάζ της ταινίας, τα ειδικά εφέ και η ηχητική επεξεργασία. Αναφερόμενος στον Μιχαήλ Καλάσνικοφ, είπε ότι ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα και ήταν αρκετά περίπλοκο να γυριστεί μια ταινία με θέμα της ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Κονσταντίν Μπουσλόφ εξέφρασε την ελπίδα ότι η ταινία θα έχει απήχηση και στην σημερινή νεολαία και στις παλιότερες γενιές.

Ο Μιχαήλ Καλάσνικοφ γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 1919 στην Αλτάη. Δημιούργημα του είναι το παγκοσμίως γνωστό αυτόματο ΑΚ-47 τον οποίο άρχισε να παράγεται το 1947 και συνεχίζει να παράγεται σε διάφορες χώρες. Προ τιμήν του το όνομα του δόθηκε στον μεγαλύτερο όμιλο παραγωγής αυτομάτων όπλων και όπλων διαφόρων τύπων της Ρωσίας. Ο Καλάσνικοφ πέθανε στις 23 Δεκεμβρίου του 2013 σε ηλικία 95 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης