Η αστεία και τρυφερή κωμωδία σε σκηνοθεσία Μαρίας Λάφη και σενάριο Αντώνη Ανδρή, Μαργαρίτας Γερογιάννη, Γιάννας Κανελλοπούλου, Ζωής Κοίβαρη και της Ρένας Ρίγγα που γυρίζεται από την εταιρεία Αργοναύτες Α.Ε για τον τηλεοπτικό σταθμό Open, συνεχίζεται σε νέα ημέρα και ώρα, με νέα πρόσωπα, πολλές ανατροπές και έναν ακόμη κύκλο 15 ξεκαρδιστικών επεισοδίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, το Σ΄Αγαπάω Μεν… Αλλά  που μεταδίδεται πλέον κάθε Σάββατο στις 20.00,  θα ψυχαγωγεί το τηλεοπτικό κοινό για 15 επεισόδια επιπλέον των αρχικά προγραμματισμένων. Παράλληλα, στη ζωή των αγαπημένων πρωταγωνιστών της, των Αλέξανδρου Μπουρδούμη, Ευσταθίας Τσαπαρέλη, Χριστίνας Τσάφου, Βασίλη Χαλακατεβάκη, Εύης Δαέλη, Μαριέλλας Σαββίδου, Μιχάλη Πανάδη, Θοδωρή Αντωνιάδη, Χρήστου Σαπουντζή και της Άννας Αδριανού,  μπλέκονται με καινούργιες ιστορίες, καλοί και γνωστοί ηθοποιοί.

Ήδη έχουμε παρακολουθήσει τους Μπέσυ Μάλφα, Θανάση Βισκαδουράκη και Αργύρη Αγγέλου σε ξεκαρδιστικά μπερδέματα και περιπέτειες, ενώ σύντομα θα απολαύσουμε τη συνέχεια της ιστορίας του ψυχολόγου με τον Αργύρη Αγγέλου, καθώς επίσης και νέα επεισόδια με τους Σοφία Πανάγου και Λεωνίδα Καλφαγιάννη. Και έπεται συνέχεια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: ρομαντικές, αστείες και ανθρώπινες ιστορίες για όλη την οικογένεια, κάθε Σάββατο στις 20:00, στο ΟPEN, από τους Αργοναύτες Α.Ε.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης