Το οικογενειακό τραπέζι έχει στρωθεί και οι πάντες θα μάθουν, ότι ο Χρύσανθος είναι γιος του Φεγκούδη… ποιες θα είναι οι αντιδράσεις της οικογένειας;

Στο μεταξύ, η Τόνια χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, όταν μαθαίνει ότι ο Μπάμπης είναι δικό της παιδί, ενώ ο Μάνος ξεσπάει σε κλάματα και ζητάει συγχώρεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φεγκούδης από την πλευρά του, αναλαμβάνει ευθύνες που δεν του αναλογούν, για να σώσει τον γιο του.

Ο Πάρης και η Πελαγία έρχονται πιο κοντά και τα τρυφερά αισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, βγαίνουν στην επιφάνεια.

Η Σούλα και ο Φεγκούδης προσπαθούν να γιατρέψουν τις παλιές πληγές τους και να κάνουν μια νέα αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της κοινωνικής κομεντί «Σε ξένα χέρια», που μεταδίδονται από τη Δευτέρα 23 έως την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, στις 19:00, από την ΕΡΤ1.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 152o. Ο Πιπερόπουλος ορκίζεται εκδίκηση για την κοροϊδία και θα φτάσει τα πράγματα στα άκρα, ενώ θέλει να δει όλους τους Φεγκούδηδες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Παράλληλα στο σπίτι του Φεγκούδη είναι έτοιμο το φαγητό… σε λίγο όλοι θα γνωρίζουν ότι ο Χρύσανθος είναι γιος του Φεγκούδη και της Σούλας… Ο Χρύσανθος είναι εκεί με τη Μάρω, για αυτό το πρώτο οικογενειακό τραπέζι και την πρώτη αγκαλιά με τον πατέρα του! Ο Μάνος ψάχνει τη δύναμη να αποκαλύψει στην Τόνια ότι ο Μπάμπης είναι το χαμένο της παιδί… θα καταφέρει άραγε να βρει το θάρρος και να της ομολογήσει την αλήθεια;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 24 Μαΐου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 153ο. Οι φωνές της Τόνιας ξεσηκώνουν το σπίτι του Φεγκούδη, όταν μαθαίνει από τον Μάνο, ότι ο Μπάμπης είναι το παιδί της, που ψάχνει τόσους μήνες. O Ταρζάν μπαίνει στο σπίτι και παραδέχεται ότι αυτός έκανε την απαγωγή του Μπάμπη και στη συνέχεια ο Μάνος βρήκε το μωρό στο αυτοκίνητο του και το παρουσίασε ως παιδί του… αφήνει τους πάντες στο τραπέζι συγκλονισμένους. Ο Μάνος βάζει τα κλάματα και ζητάει συγνώμη από την Τόνια. Αλλά είναι αργά για δάκρυα… ακούγονται ήδη σειρήνες περιπολικού! Ο Πιπερόπουλος έχει καλέσει την αστυνομία, για να συλλάβει τον Μάνο!

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 154ο. Ο Φεγκούδης αναλαμβάνει ευθύνες που δεν του αναλογούν, για να σώσει τον γιο του. Ομολογεί ψευδώς στις αρχές, ότι αυτός βρήκε το βρέφος στο πάρκο και το πήγε στο σπίτι του. Έτσι ο Μάνος γλιτώνει τη φυλακή και ο Φεγκούδης βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες. Ο Πιπερόπουλος εκμεταλλεύεται το σκάνδαλο και τις καταστάσεις και επιδιώκει την οικονομική κατάρρευση της Φεγκούδης. Η Τόνια τι στάση θα κρατήσει απέναντι στο Μάνο; Θα αφήσουν τον αθώο Φεγκούδη να οδηγηθεί στη φυλακή;

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 155ο. Ο Μάνος παίρνει την απόφαση να παραδοθεί στην αστυνομία και να παραδεχθεί, πως αυτός βρήκε τον Μπάμπη στο πάρκο. Ποια θα είναι η αντίδραση του Φεγκούδη; Θα αφήσει τον Μάνο να πληρώσει τα λάθη του; Ο Πάρης και η Πελαγία έρχονται πιο κοντά και τα τρυφερά αισθήματα, που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, βγαίνουν στην επιφάνεια. Ποια θα είναι η αντίδραση της Τραβιάτας; Θα αφήσει τόσο εύκολα, να αναπτυχθεί αυτό το ειδύλλιο και να χάσει τον Πάρη;

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 156ο. Η Ντάντω αποφασίζει να βγάλει τη Διώνη από τη ζωή της και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους… η Διώνη την εκλιπαρεί να μην τη διώξει από το σπίτι. Θα υποκύψει η Ντάντω στους συναισθηματικούς εκβιασμούς της αδερφής της; Η Σούλα και ο Φεγκούδης προσπαθούν να γιατρέψουν τις παλιές πληγές τους και να κάνουν μια νέα αρχή. Η Μαριτίνα κάνει την ανατροπή και στέκεται στο πλευρό του Μάνου… θα καταφέρει να τον ξεμπλέξει από τις δικαστικές περιπέτειες του; Ο Μάνος θα δεχθεί τη βοήθεια της;

Η ιστορία…

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται  κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…

Μέσα από την ιστορία θα ζήσουμε τον τιτάνιο πόλεμο ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές εταιρείες, και τους επικεφαλής τους Χαράλαμπο Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) και Τζόρνταν Πιπερόπουλο (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Ο Φεγκούδης διαθέτει ένα ισχυρό χαρτί, τον παράφορο έρωτα της κόρης του Πιπερόπουλου, Μαριτίνας (Σίσυ Τουμάση), για τον μεγαλύτερο γιο του, Μάνο, τον οποίο και πιέζει να την παντρευτεί. Η Διώνη Μαστραπά (Χριστίνα Αλεξανιάν) είναι η χειριστική και μεγαλομανής γυναίκα του Φεγκούδη. Όσο για τον μικρότερο γιο του Φεγκούδη, τον Πάρη (Τάσος Κονταράτος), άβουλος, άτολμος, ωραίος και λίγο αργός στα αντανακλαστικά, είναι προσκολλημένος στη μητέρα του.

Στο μεταξύ, στη ζωή του Χαράλαμπου Φεγκούδη εμφανίζονται η Σούλα (Ρένια Λουιζίδου), μητέρα της Τόνιας, με ένα μεγάλο μυστικό του παρελθόντος που τη συνδέει μαζί του, και η Πελαγία (Ελεάννα Στραβοδήμου), η γλυκιά, παρορμητική αδερφή της Τόνιας.

Γκαφατζής και συμπονετικός, ο Στέλιος (Παναγιώτης Καρμάτης), φίλος και συνεργάτης του Φλοριάν (Χρήστος Κοντογεώργης), του άντρα της Τόνιας, μετανιωμένος για το κακό που της προξένησε, προσπαθεί να επανορθώσει…

Ερωτευμένος με τη Σούλα, χωρίς ανταπόκριση, είναι ο Λουδοβίκος Κοντολαίμης (Τάσος Γιαννόπουλος), πρόσχαρος με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά… άτυχος. Χήρος από δύο γάμους. Τον αποκαλούν Λουδοβίκο των Υπογείων, γιατί διατηρεί ένα μεγάλο υπόγειο κατάστημα με βότανα και μπαχαρικά.

Σε όλους αυτούς, προσθέστε και τον παπα-Χρύσανθο (Λεωνίδας Μαράκης) με τη μητέρα του Μάρω (Αλεξάνδρα Παντελάκη), που έχουν πολλά… ράμματα για τις ισχυρές οικογένειες.

Ίντριγκες και πάθη, που θα σκοντάφτουν σε λάθη και κωμικές καταστάσεις. Και στο φόντο αυτού του κωμικού αλληλοσπαραγμού, γεννιέται το γνήσιο «παιδί» των παραμυθιών και της ζωής: Ο έρωτας ανάμεσα στην Τόνια και στον Μάνο.

Στον ρόλο της Σκορδίλως, αδελφής του Πιπερόπουλου, εμφανίζεται η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Πρωτότυπη ιδέα-σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σεναριογράφοι: Αναστάσης Μήδας, Λεωνίδας Μαράκης, Γεωργία Μαυρουδάκη, Ανδρέας Δαίδαλος, Κατερίνα Πεσταματζόγλου
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Κανέλλος, Αντρέας Γούλος
Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη
Ενδυματολόγος: Νινέτ Ζαχαροπούλου
Επιμέλεια σειράς: Ντίνα Κάσσου
Παραγωγή: Γιάννης Καραγιάννης/J. K. Productions

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος (Χαράλαμπος Φεγκούδης), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Τζόρνταν Πιπερόπουλος), Ρένια Λουιζίδου (Σούλα Μαυρομάτη), Βάσω Λασκαράκη (Τόνια Μαυρομάτη), Χριστίνα Αλεξανιάν (Διώνη Μαστραπά-Φεγκούδη), Κυριάκος Σαλής (Μάνος Φεγκούδης), Σίσυ Τουμάση (Μαριτίνα Πιπεροπούλου), Αλεξάνδρα Παντελάκη (Μάρω Αχτύπη), Τάσος Γιαννόπουλος (Λουδοβίκος Κοντολαίμης), Λεωνίδας Μαράκης (παπα-Χρύσανθος Αχτύπης), Ελεάννα Στραβοδήμου (Πελαγία Μαυρομάτη), Τάσος Κονταράτος (Πάρης Φεγκούδης, αδελφός του Μάνου), Μαρία Μπαγανά (Ντάντω Μαστραπά), Νίκος Σταυρακούδης (Παντελής), Κωνσταντίνα Αλεξανδράτου (Έμιλυ), Σωσώ Χατζημανώλη (Τραβιάτα), Αθηνά Σακαλή (Ντάνι), Ήρα Ρόκου (Σαλώμη), Χρήστος Κοντογεώργης (Φλοριάν), Παναγιώτης Καρμάτης (Στέλιος), Λαμπρινή Σκρέκα (Jane).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης