Θέατρο Αποθήκη
13ος Χρόνος και τυχερός!

Όλο λέμε θα τελειώσει και αυτό δε σταματάει ποτέ. Και όσο περνούν τα χρόνια το ζητούν όλο και περισσότεροι θεατές. Το απόλυτο φονικό όπλο του θεάτρου, το σεσουάρ, έγινε το θεατρικό φαινόμενο της τελευταίας δεκαετίας. Περισσότεροι από 700.000 θεατές στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την Κύπρο έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα αυτόπτες μάρτυρες του πιο απίθανου φόνου που παρουσιάστηκε σε σκηνή θεάτρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δέκατη τρίτη χρονιά θα είναι πιο εκρηκτική από κάθε προηγούμενη! Ο Αργύρης Αγγέλου θα ερμηνεύσει το θεότρελο κομμωτή Τόνυ Λέπουρα στο κομμωτήριο του οποίου συμβαίνει η δολοφονία της διάσημης πιανίστριας Αμαλίας Τσαλίκογλου. Στο ρόλο του αστυνομικού ο Μάρκος Λεζές, ενώ η τρελούτσικη βοηθός του Τόνυ Λέπουρα θα είναι η Βάσω Λασκαράκη. Μαζί τους πρωταγωνιστούν οι: Νέλλη Γκίνη, Θωμάς Παλιούρας, Ησαϊας Ματιάμπα.

Η απόδοση και η διασκευή είναι του Θοδωρή Πετρόπουλου, η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Γιώργου Ασημακόπουλου, η μουσική επιμέλεια του Γιάννη Νένε και οι φωτισμοί του Ανδρέα Μπέλλη.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Αργύρης Αγγέλου, Νέλλη Γκίνη, Βάσω Λασκαράκη, Μάρκος Λεζές, Ησαϊας Ματιάμπα, Θωμάς Παλιούρας
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τετάρτη : 20.00

Πέμπτη: 20.30 (λαϊκή)

Παρασκευή: 21.15

Σάββατο : 18.15 (λαϊκή), 21.15

Κυριακή : 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΠΛΑΤΕΙΑ: 22.00 €
ΛΑΪΚΗ: 18.00 €
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 16.00 €
ΟΜΑΔΙΚΟ: 15.00 €

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΠΛΑΤΕΙΑ: 22.00 €
ΛΑΪΚΗ: 18.00 €
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 16.00 €
ΟΜΑΔΙΚΟ: 15.00 €

Για τους κατόχους Δελτίου ανεργίας ισχύει η τιμή 15 ευρώ

Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης