Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Η νέα κωμωδία του Χάρη Ρώμα, γράφτηκε για την θεατρική ομάδα «Fabrica Athens» και θ’ανέβει στον ομώνυμο χειροποίητο χώρο τους, κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, με σαράντα μόλις θέσεις, στον Κεραμεικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρ’ ότι το έργο γράφτηκε από Έλληνα συγγραφέα, οι ήρωες του είναι δύο ζευγάρια Αμερικανών στο Chicago, που διευρύνουν την σεξουαλική επανάσταση το 1970, με κωμικοτραγικές συνέπειες. Στην ιστορία εμπλέκονται η Πορτορικανή υπηρέτρια του ενός ζευγαριού και ο προσωπικός τους γυμναστής. Στην ερώτηση γιατί στην Αμερική και την εποχή των 70’s, ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης απαντά ότι πίσω από την κωμική διάσταση της σεξουαλικής απελευθέρωσης εκείνης της εποχής, ξεπροβάλλει απειλητικά το πρόσωπο ενός καινούργιου κόσμου που έφτασε την ανθρωπότητα κοινωνικά και ηθικά σ’αυτό που γνωρίζουμε σήμερα.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Χάρης Ρώμας, την επιμέλεια του σκηνικού η Κατερίνα Χρήστου, την επιμέλεια των κουστουμιών η Μάγδα Καλορίτη, τους φωτισμούς ο Χάρης Στεφάνου, την μουσική επιμέλεια ο Νίκος Κορφιάτης, την φωτογραφια η Δημητρα Χατζηαδαμ, την γραφιστικη επιμελεια art*Projects, ενώ τα ρούχα υψηλής ραπτικής σχεδιάστηκαν ειδικά για την παράσταση
από τον Πάρι Βαλταδώρο.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Μαριλένα Ράδου
  • Δημήτρης Παπαδάκης
  • Ευτυχία Φαναριώτη
  • Μαρία Παπαφωτίου
  • Στέφανος Λώλος
  • Αιμίλιος Ράφτης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 21.00
Κυριακή, στις 20.00

*Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει πάρτι με μουσικη 70’s, στο φουαγέ του θεάτρου, μπαρ «Λάσπη».

Fabrica Athens
Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 και Ευρυμέδοντος
Τηλ. επικοινωνίας: 6972.055.682

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης