“Αποσιωπητικά…”
10/02/2010 – 20:00

Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της γνωστής στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη με τίτλο “Αποσιωπητικά…” από τις εκδόσεις Ελευθερουδάκη, η “Τεχνόπολις” και το 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν συναυλία γνωστών καλλιτεχνών.

Η Τάνια Τσανακλίδου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Χρήστος Δάντης, η Πέγκυ Ζήνα, η Ελένη Πέτα, η Ζωή Παπαδοπούλου και η Ασπασία Θεοφίλου θα ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες τους, σε στίχους της νεαρής δημιουργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πιάνο ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Το βιβλίο της Ελεάνας Βραχάλη ταξιδεύει τους αναγνώστες στον μαγικό κόσμο του τραγουδιού, περιλαμβάνοντας όλους τους στίχους που έχει εμπνευστεί κι έχουν αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις ερμηνείες σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών.

Η Ελεάνα Βραχάλη, αν και νεαρή στιχουργός, έχει καταφέρει να διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία. Τα ποιήματα, που έγραφε από πολύ μικρή και τα οποία εξακολουθούν να ωριμάζουν μαζί της, αποτελούν ένα σύνολο από λέξεις, εικόνες, μουσική και συναισθήματα, ανοικτό εισιτήριο για το ταξίδι, που συνδέει τις αισθήσεις με την ψυχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την επιμέλεια και τον συντονισμό της εκδήλωσης έχουν οι: Γιώργος Στάθης, Πρόεδρος 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων και Πέτρος Κωλέτης.

Είσοδος ελεύθερη

Επικοινωνία:
210 3461589
Τόπος: “Τεχνόπολις”, Αίθουσα “Νίκος Γκάτσος”
Διεύθυνση: Πειραιώς 100, Γκάζι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης