Συνεχίζονται οι αιτήσεις ανέργων για εισιτήρια παραστάσεων στην Τρίπολη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012, 14:30
Συνεχίζονται οι αιτήσεις ανέργων για εισιτήρια παραστάσεων στην Τρίπολη
Εκτιμώντας την οικονομική συγκυρία και την ανάγκη ψυχαγωγίας των δημοτών της Τρίπολης, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τρίπολης ενημέρωσε τους εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα του ΟΑΕΔ που έχουν εγγραφεί ως άνεργοι πριν από την 31 Μαρτίου του 2012 και επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια παράσταση στο θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου από το σύνολο των παραστάσεων που ξεκίνησαν από την 1/7/12 και θα δοθούν έως τις 31/8/12, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού υπό την αιγίδα της Κ.Ε.ΔΗ.Τ., να υποβάλουν απλή αίτηση, στην οποία θα αναγράφονται ο αριθμός και η ημερομηνία έκδοσης του δελτίου ανεργίας, καθώς και η επιθυμητή παράσταση.

Η αίτηση υποβλήθηκε στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Τ., προκειμένου να τους χορηγηθούν δωρεάν δύο εισιτήρια για μία παράσταση.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τρίπολης, κ. Μιλτιάδης Κοκκινάκος, δήλωσε: «Η κατάθεση αιτήσεων εγγεγραμμένων ανέργων για τη χορήγηση δωρεάν δελτίων εισόδου στις παραστάσεις που θα δοθούν κατά τη διάρκεια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού στο θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου ολοκληρώθηκε.

Οι 128 δικαιούχοι καλύπτονται στην πρώτη τους επιλογή από τα δελτία ελευθέρας εισόδου που έχουμε διαθέσιμα και κατά συνέπεια δεν θα γίνει κλήρωση.

Επειδή στη διάθεσή μας έχουμε περίσσευμα δελτίων ελευθέρας εισόδου για ορισμένες παραστάσεις, συνεχίζουμε να δεχόμαστε αιτήσεις μέχρι εξαντλήσεως των δελτίων».

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012, 15:05