Η Άννα Βαγενά έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια πόσο πολύ αγαπάει τη γενέτειρά της, τη Λάρισα.

Μια σχέση αγάπης, που οι συμπολίτες της το αναγνώρισαν και την κατέταξαν πρώτη σε ψήφους μεταξύ όλων των βουλευτών του νομού Λαρίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και «Ο ΓΑΜΟΣ», η παράσταση που επέλεξε να παρουσιάσει στο θέατρο Μεταξουργείο ήταν μια τεράστια επιτυχία που ξεκίνησε από το Θεσσαλικό Θέατρο και αναφέρεται στη ζωή μιας αγρότισσας από τη Θεσσαλία.

Οι παραστάσεις του «ΓΑΜΟΥ» στο Θέατρο Μεταξουργείο συνεχίζονται με επιτυχία και οι θεατές έχουν τη δυνατότητα κάθε Σάββατο και Κυριακή να απολαμβάνουν μία μοναδική ερμηνεία της Άννας Βαγενά, που αγάπησε το κοινό και ύμνησαν οι κριτικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα με την παράσταση «Ο ΓΑΜΟΣ» στο θέατρο Μεταξουργείο συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΡΕΜΗ» του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ σε σκηνοθεσία Νάντιας Φώσκολου με τη Γιασεμί Κηλαηδόνη στον ρόλο της Γκέσε, που παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή καθώς και του έργου «Ανάμισης ντενεκές» του Γιάννη Μακριδάκη σε σκηνοθεσία της Μαρίας Αιγινίτου με τον Χάρη Χαραλάμπους, που παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης