Η μεγάλη ώρα για τους Έλληνες fans της dance σκηνής έφτασε: Οι Infected Mushroom έρχονται, με όλο τους το… μεγαλείο και την πλήρη τους σύνθεση για ένα διήμερο – «φωτιά» στην Αθήνα στις 16 (Entertainment Stage) και τη Θεσσαλονίκη (Principal Club) στις 17 Μαρτίου, στο dance highlight event της χρονιάς!

Το κορυφαίο, ίσως, dance group όλων των εποχών έχει ξεπεράσει κάθε κατηγοριοποίηση παίρνοντας την Psy Trance από το χέρι και οδηγώντας την σε πιο mainstream και προσιτά μονοπάτια, αρχής γενομένης από το 1990 και το «Psycho». Οι Ισραηλινοί διεύρυναν τους ορίζοντες της Psy σκηνής, πειραματιζόμενοι άνευ περιορισμών και πετυχαίνοντας μία πρωτόγνωρη σύζευξη Dance και Rock ήχων, την οποία εκτίμησαν δεόντως εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τα live τους; «Χάος»! Εκπληκτικά visual effects και multimedia οπτικό υλικό, ροκ «άρωμα» από drums και κιθάρες, και ο ηχητικά… υπέρ-αναγνωρίσιμος Duvdev να σπέρνει μία «μανιώδη» εφορία σε όσους δεν έχασαν την ευκαιρία

Οι Infected Mushroom θα συνοδευτούν στο Dance gathering της χρονιάς από τους Iraklis Mindphaser και Roni Iron στην Αθήνα, και από τους Kreon και Doc στη Θεσσαλονίκη.

Εισιτήρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αθήνα:
Προπώληση: 25 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στα Public και Tickethouse
Ταμείο Entertainment Stage: 30 Ευρώ

Θεσσαλονίκη:
Προπώληση: 25 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στα Metropolis, Public, Tickethouse, No More.
Ταμείο Principal: 30 Ευρώ

*Οι πόρτες ανοίγουν (και τις δύο ημέρες) στις 23.30

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης